Wysłany: Wto Paź 26, 2004 8:23 am q2 to nie zycie, wyLUZujcie. ;D
Skarzycie sie innym ze ktos was zabija, ze ktos was kopie z servera, ze graja w nierownych skladach, ze "nie dal mi ps'a" itp itd. ;) moze powinnismy/powinniscie troszeczke nabrac dystansu do tego, przeciez to tylko gra. ja rozumiem ze emocje, rywalizacja robi swoje, ale na LITOSC BOSKA jak widze topici typu, "Pyz ma kompleksy" bo mnie kopnal z servera, lub to ze koles ustrzelil mnie kiedy pisalem i liczne wywody typu "kiedys bylo inaczej, przepraszali za to ze zabili, byli uprzejmi" to lekko mowiac irytuje mnie to. Przyjaciele moi ;) , przeciez to jest tylko gra, gra gdzie mozna badz co badz wyladowac sie z napiec codziennosci, nie mylcie tego z rzeczywistoscia, ;) takze zastanowcie sie nim cos jeszcze bedziecie pisali, bo robic z siebie OFIARE LOSU z powodu gry ... no to raczej komentarza nie wymaga. ;)
dziekuje.
Minus kazdy ma jakies odchyly, ja tam mam gdzies czy ktos mnie zabije czy nie bo mnie i tak po 4 min z q2 wyrzuca ;/ PS. moze jakas zrzuta na nowy komputer dla mnie ? :>
[quote="szyna^"]Minus kazdy ma jakies odchyly, ja tam mam gdzies czy ktos mnie zabije czy nie bo mnie i tak po 4 min z q2 wyrzuca ;/ PS. moze jakas zrzuta na nowy komputer dla mnie ? :>[/quote]
teraz juz wiesz czemu mecze w mojej lidze trwaja 4 minuty
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum