jedno zdanie, czlowieku opamietaj sie... nie wiem co chcesz komu udowodnic, ale to co odpierdalasz to po prostu masakra... wyliczyc ci?
1) przypierdalasz sie do teamu ze nic nie robi, a gdy miedzy innymi ja reaguje i ci tlumacze ze niestety nie jestes 'samotnym wojownikiem swiatla' zaczynasz szope i klotnie (to nie ja cie pierwszy obrazilem... ale co tam, powiesz ze bylo inaczej... za dlugo cie znam)
2) shutupejsz mnie ku swej wielkiej radosci... pewnie zasrales majtki z tej okazji... wybacz ze tak cie obrazam, ale nieco mnie ponosi...
3) gdy wchodze by ci powiedziec ze mam zamiar to przekazac dalej (tak jakby to kurwa mialo znaczneie) dostaje bana... nie wiem jeszcze czy full czy level, to nie istotne...
podsumowujac przeginasz.... szkoda ze nie odebrales telefonu, szkoda... pomysl... bo to jest do ciebie... czemu przez forum? bo juz cie z gg wypierdolilem i nie mam ochoty szukac cie drugi raz... mysle ze zrozumiesz milego wieczoru
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
edek flame nie bedzie...
tak dzwonilem bo chcialem zapytac "o co tutaj naprawde chodzi?"
to jest msg do niego... nie temat na forum, mam nadzieje ze to zdechnie w tydzien...
(vitez, jesli to czytasz - dzis z rana przeczytalem msg'a swojego i niestety nadal zgadzam sie z kazdym slowem)
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
by szyna...
Vitez siebie banuj przydupasie.... przez Ciebie grac nie moglem! POPIERAM ZIUTA! bo ma malego f....
a factor mogl grac przez pyzmena? (ktory siedzial na specu = nie gral - ale przeszkadzalo mu ze ktos chce zagrac inna mape)...
to bylo widoczne... Vote YES! trzeba to wykorzystac... pyz chce byc trendy... chce byc w centrum zainteresowania klocac sie z ludzmi... wywolywac konflikty... kopac/banowac/obrazac... uzywa slow ktore maja byc trendy... "stfu" "n00b" "smb" no genialny jest... powinien zalozyc oddzial public relations na stronie ctf... dla pokrzywdzonych i z problemami no ale w swojej zamknietej grupie jestesmy coool... Kolka Wzajemnej Integracji Towarzyskiej smierdza tymi samymi ludzmi... jest to tak widoczne na tym forum ze zastanawiam sie po co w ogole tutaj wchodze...
ziut wiesz ze z glupota i ignorancja nie wygrasz... w real life-ie tak... taka postawa jaka prezentujesz wygrasz... i to o wiele wiecej niz poklask prostych i ubogich ludzi... na serverze gdzie ktos musi cos zrobic z premedytacja zeby kogos to obchodzilo... nie istnieje cos takiego jak szczerosc i dobre checi... kiedys tak bylo... kiedys ludzi obchodzili inni ludzie... nie teraz... teraz tylko glupota i chec rozpieprzenia sceny od srodka przez Valeczne Sieroty... Vitez chce o sobie od czasu do czasu przypomniec jakims beznadziejnym wybrykiem... A wybryki najczesciej sa oklaskiwane przez Sieroty... Analogia oczywista...
ziut olej...
wpadnij... pograj...
nie przejmuj sie...
ktos ci zepsuje zabawe przedwczesnie - olej...
taka moja rada...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum