Wysłany: Pon Lis 22, 2004 4:01 pm pyz i admin na coolnecie...
w niektorych momentach jestem zwolennikiem twardej reki i wolalbym zalatwic sprawe bez zbednych pierdol... ale poniewaz nie mam mocy a wedlug uprawomocnionych na coolnecie panuje demokracja wiec pytam sie i prosze o odpowiedz... nie koniecznie z wyjasnieniami bo i tak wszystko zostalo nie raz powiedziane... konsekwencje waszej decyzji moga byc rozne wiec zastanowcie sie zanim klikniecie na VOTE!!!!
fak faktem moze i by zasługiwał na admina ale zeby go urzywał tylko w celach ligowych czy sparingow... jako sedzia a nie uzywał go kiedy mu sie zywnie zapragnie.. bez sens, dla mnie moze miec admina ale bez funkcji kick , ban itp. (nie znam sie pisze co widziałem i słyszałem )
pozatym grzdylku, jak nie nalezysz do grupy internetowych przyjaciół "wiecznie najebani przed komputerem" (wiadomo kto należy) to musisz sie pogodzic z tym ze w kazdej chwili moze ci zostac narzucona czyjes "bo ja tak chcem" i mozesz poleciec z servera
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum