w zwiazku z tym, ze nikt nie ma czasu zajac sie liga to ja zamykam. joke.
dobra - tak naprawde w zwiazku z tym, ze naprawde nikomu sie nie chce (ze mna wlacznie;/ ) to zmieniam zasady playoffow -> nie bedzie juz double elimination tylko zwykle tradycyjne playoffy z formula - 'przegrywajacy odpada'.
a drabinka.... przedstawia sie nastepujaco:
ziutek
?
faya
kiler (w moje miejsce)
grzdyl
chrom
xman
?
hammer
?
white
kurz
eddie
szyna
wolf
?
gdzie '?' oznaczaja graczy z grup: V oraz VIII - ktorych udzial w rozgrywkach grupowych to raczej kpina. wiec postanowilem ze nie dopuszcze ich do playoff (wiem ze niektorzy chcieli grac ale nie mogli - to juz nie moja wina, a nie dopuszcze kogos do playoff, gdy ten rozegral 1 mecz, badz nie rozegral zadnego bo to byloby unfair wobec tych ktorzy grali wiecej meczy - w zasadzie zycie generalnie nie jest fair ale tutaj to ja podejmuje decyzje wiec jest wlasnie taka jak napisalem).
wobec tego, w miejsce '?' wejda czterej inni gracze z ligi, ktorzy wg mnie i ziutka (mysle ze on pomoze mi dokonac wlasciwego wyboru), 'zasluguja' by dac im taka szanse.
a co do sedziowania to to przypominam ze ja moge sedziowac tyllko na frags givers - mozna umawiac sie na mecze juz od teraz (Ci ktorzy znaja swoich rywali). brzoza i adolf moga w najblizszym czasie nie miec czasu na sedziowanie (ani checi ). ziutek tez ma ograniczony czas - ale pewnie uda mu sie znalezc troszke czasu. moze jeszcze Kazwa bedzie chciala pomoc.
kwestia regulaminu w fazie playoff - to takze musze przedyskutowac jeszcze z ziutkiem.
mysle ze to by bylo tyle na chwile obecna. w razie pytan - pytac
pozdrawiam
----------
shinoda
p.s. ta liga bedzie inna niz wczesniejsze - skoncze ja albo odejde z q2 do wow
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum