Zauwazylem ze posty zakladan przez pyza tudziez majac pyz w temacie bija rekorrdy popularnosci:) Stad tyesh moj projekt: Robie alternatywna akcje na rzecz pobicia jego rekordow:P postujcie cokolwiek
Nie masz szans. Tylko ja moge sie z nim mierzyc, ale nie probuje
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Vitez, musiałbyś wrócić na serwery i banować codziennie z 30 osób rzucając przed tym tekstem "i pamiętaj, to ja, Vitez, Ciebie zbanowałem!" z takim postępowaniem może za pół roku byś mi dorównał
chyba ze pyzmen jest tematem wszystkich "kawalow" badz wlasnie dla pyzy "gramy w q2ctf"...
zauwaz ze postow jeset az 7 stron... wiec nie mozna skupic sie tylko na pierwszej z nich...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum