wraz z ziutem ustalilismy ze jednak poof awansuje do playoffow.
o miejsca *1, *2, *3 moga walczyc nastepujace osoby (to rowniez wynik naszej dyskusji) :
sposrod tych osob zostana rozlosowane pary i zwyciezcy tych spotkan awansuja do playoffow (3 brakujace osoby -> losowane tez beda miejsca tych osob w playoffach: *1, *2, *3)
reguly tych barazowych spotkan beda prawdopodobnie takie jak w playoffach, czyli ... jeszcze nie wiadomo jakie (jesli ktos ma jakas propozycje to prosze ja napisac na forum).
to chyba na tyle. wkrotce skontaktuje sie z wyzej wymienionymi w celu dowiedzenia, czy chca brac udzial w barazach.
pozdrawiam
--------------
shinoda
edit:
* - osoba potwierdzila ze chce grac
edit2. 29.11.2004
w miejsce kilera wchodzi szczecho na prosbe kilera
Ostatnio zmieniony przez shinoda Pon Lis 29, 2004 12:58 pm, w całości zmieniany 2 razy
poniewaza mam problem by dogadac sie z ziutem na gg w sprawie regulaminu playoffow/barazy (jakies znikajace msg, niedochodzace odpowiedzi..) wiec postanowilem zamiescic moja propozycje tutaj.
regulamin meczu w playoffach/barazach jest podobny do tego, ktory obowiazywal w fazie grupowej, z jedna zmiana.
w przypadku remisu w mapach 2-2 bedzie grana 5. mapa.
5 mape wybiera ten zawodnik, ktory ma lepszy bilans flag po 4 mapach, a jesli we flagach jest takze remis, to mape losuje sedzia.
to moja propozycja. jestem otwarty na zmiany (rozsadne).
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum