Witam. Kiedys o tym wspominal Ziutek a ja w sumie chcialbym przypomniec o tym i moze zachecic niektorych do grania copikow. Mianowice zapraszam all na w najblizszy piatek (17.01.2003) na godzine 23:00 moze ciut pozniej na server coolnetu. Moze uda sie nam w koncu zagrac normalnego copika jak kiedys I przypominam wszyscy graja a nie ktos mi sie nie podoba to nie gra...
Dla mnie pasi karzdy dzien aby puzniejsza godzina.Copy spoko sprawa bo w dzien to nie ma z kim grac w polsce w ctf xs gram.Ja caly tydzien moge grac nawet w dzien copa!! gg!! aby tylko bylo z kim(mam na mysli mapy ctf1 ctf2 ctf3 ) itp gdzie jest quad ps i jakiegos zgrania trzeba. Sa
takie mapki jakby przerubki niezle sa.Ale najwarzniejsze zeby sie wybrac i gg pograc a nie w jednym timie kozy i wychodzi 10 do 0:P.Ja chciec gg:D
To milej gry zycze w piatek i ew. sobote :) (ja w piatek pracuje od 23 do 7 a w sobote imprezuje od 20 :> ).
A nie wiem czy zauwazyliscie ale np wczoraj okolo polnocy byla calkiem GG na cool (lfctf1, rtctf1a,q2ctf1) :)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Milo widziec ze chetni sa choc zawsze bylo, tylko problem tkwi raczej w tym ze ktos przybedzie i zacznie sie wymadrzac, jak to ostanio mam miejsca. Vitez sorki ale niestety nie do kazdego da sie dopasowac. Beda ci co moga i chca a nie ci co sie zmuszaja. Chcem zeby byla ql zabawa, of cors to nie zaden nakaz z gory ze copiki beda tylko i wylacznie w piatki i soboty bo kazda gropka ludzi ktora sie zbierze wieczorkiem i se zrobi [RED] vs [BLUE] to moze to nazwac copikiem, a nie jak widzialem pare razy sytuacje typu: gra se grupka ludzi na coolnecie wpada ktos z adminem (or z electa ktos dostaje) i zaraz leci haslo TO ROBIMY COPIKA i pol godziny stsaraja sie ustalic kto wybira i w koncu powybierac sie na wzajem niekiedy polwa ludu nie gra z miejsca, to nie jest copik a szczegolnie jak jest jasno na podwurku jeszcze. Copiki gra sie pozna noca i graja all z servera a nie 10 wspanialych czy parszywa dwunastka.
Szczegolnie jak masz w poniedzialek na rano do szkoly/pracy to na pewno niedzielna noc rulez by ja spedzic na graniu :/
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ostatnio zmieniony przez vitez Wto Sty 14, 2003 7:10 pm, w całości zmieniany 2 razy
[quote="Tygrys"]niejestes zadna taka wybitnoscia ze bez ciebie to nie bedzie good fun[/quote]
Nie prowokuj bo przyjdzie Orlan i spusci wode... ;)
Nie bede szerzej tlumaczyl bo to ma byc dowcip a nie wjezdzanie na kogos :P
ja proponuje robic Copiki w sobote wieczorem
Sadze ze wszyscy powinni miec czas:)
Ja np nie moge dlugo w pt bo mam wylady w sobote na rano a tez bym chcial pograc:))
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum