omen, all player i opcja indeksowania czy jakoś tak..
p.s.
Grzdyl, właśnie mój kolega siedzi obok i mówi, że pytania w ankiecie są tendencyjne (w ogóle nie zna tematu, przeczytał tylko pytanie + odpowiedzi), jednak ziutek miał racje :>
[quote="omen"]nie chce zakladac nowego teamtu .. a wiec wiecie moze jak sie nazywa program do odtwarzania filmow ktore nie sa jeszcze do koncia sciagniete np avi.jc! [/quote]
65% za. Wyglada na to iz Gzdylowi Pyz strasznei za skure zalazl. Ja osobiscie czoje sie zlekka manipulowany przez grzdyla i naciskany. Mowie tez otwarcie iz posiadanei admina przez PYZa nie wiaze sie z tym iz ja mam adminy od PYZa na jego servach,przynajmniej z mojej strony. Nawet niesprawdzalem czy dzialaja nie mowiac o uzywaniu ich. Na poczatku calej historii i tego topicu mialem wrazenie iz zeczywiscie sa sprawy ktore nalezy wyjasnic ale teraz corazbardziej mam wrazenie iz to prywatna krucjata Grzdyla przeciw Pyzowi. NIe chce w tym uczestniczyc. Bardzo cie prosze Grzdylu na przyszlosc zalatwiaj swoje sprawy bez mojego udzialu. Zabranie pyzowi boota ci nie wystarcza to mam go jeszcze ukrzyzowac ?! Mysle iz przecholowales.
_________________ "Fascism should more properly be called corporatism because it is the merger of state and corporate power." - Benito Mussolini
It IS MY NO TO FASCIST IRAQ OCCUPATION !
-gdybym uwazal ze zabranie boota bedzie wystarczylo to bym inaczej skonstrulowal pytanie...
-nie raz padl server bo admina na specu force-owal playera z teamu do teamu...
-to ze prosze zebys zabral glos w tym konflikcie jest chyba oczywiste bo ty trzymasz coolnet...
-poza tym sam chciales dowodow na to ze pan przeholowal wiec nie rozumiem twojej obawy o manipulacje...
-nie tyle krucjata przeciwko jednemu panu co akcja uswiadamiajaca ze sa pewne granice ktorych nie powinno sie przekraczac...
tu juz nie chodzi o to zeby stanac po ktorejs stronie... tylko o to zeby podjac sprawiedliwa decyzje... ale nie sprawiedliwa - bo wyposrodkowana ale sprawiedliwa bo "glowny" administrator popatrzyl na wszystkie za i przeciw / popatrzyl na wynik ankiety (bo przeciez po to zostala ona stworzona) i podjal sensowna decyzje... a nie i wilk syty i owca cala... i tez nie kryc sie za haslem "manipulacja" bo tak najlatwiej... bo w tym momencie orlan masz w dupie wiekszosc i bezsensownie sobie strzepilem jezyk... twoj brak zdecydowania jedynie przedluzy bezsensowny flame i niczego konkretnego nei przyniesie... a dobrze by bylo rozstrzygnac ten spor chociaz w rzeczywistosci sama ankieta powinna to zrobic...
omen btw probowalem sciagnac taki jeden pliczek "andrew_giovanni.avi.jc!" ktory kolo 75% zgubil zrodlo... zmienilem rozszerzenie i odpalilem go w wmp classic i zadzialal... <jc! -> flashget> wiec pewnie probowales odpalic film przy malym % downloadu...
Orlan jezeli ty nic nie zrobisz - bo to Ty siedzisz na gorze coolnetu i odpowiadasz za porzadek na tym serverze - daje uroczyste slowo honoru ze wiecej moja noga tam nie stanie... bo najwyzszy czas zebys sobie uswiadomil ze jest to watpliwa przyjemnosc grac majac za przeciwnikow ludzi ktorzy moga sobie na wszystko pozwolic i byc przy tym bezkarnym...
Orlan jezeli ty nic nie zrobisz - bo to Ty siedzisz na gorze coolnetu i odpowiadasz za porzadek na tym serverze - daje uroczyste slowo honoru ze wiecej moja noga tam nie stanie... bo najwyzszy czas zebys sobie uswiadomil ze jest to watpliwa przyjemnosc grac majac za przeciwnikow ludzi ktorzy moga sobie na wszystko pozwolic i byc przy tym bezkarnym...
teraz coolnet bedzie przyjemniejszy
Marzenie... to samo obiecywal ze na forum sie wiecej nie odezwie a i tak nadal "bezsensownie strzepi sobie jezyk"
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
nie chce zakladac nowego teamtu .. a wiec wiecie moze jak sie nazywa program do odtwarzania filmow ktore nie sa jeszcze do koncia sciagniete np avi.jc!
Wysłany: Wto Gru 14, 2004 3:48 pm
...heh...wiedzialem ze i tak nic z tego nie wyjdzie wiec po co sie meczyc:D...kupa pisania..etc. i tak to nic nie dalo i nigdy nie da & o.t.ch PROSTE!
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum