orlan napisal ze zabierze mu bana/kicka...
i teraz chcialbym zeby zrobil to o czym wczesniej mowil...
pyzmen gadaj zdrow... juz ci mowilem ze prostakow nie slucham wiec wykaz sie czyms innym niz inwektywami... moze przestane cie traktowac jak ograniczonego umyslowo... uruchom jakies szare komorki to dostaniesz marchewke...
Wysłany: Sro Gru 15, 2004 7:49 pm
..mi sie naprawde nudzi...nie ma pracy w chacie gnije..oby do piatku ..to co mam robic..a sobie cos napisze Proste nie!!hehehe...
P.S
wprowadzmy tu troche baunsu.."w taki dzien, piekny dzien..marze tylko o tym by wyruchac Cie....łuuuuuuu..mozemy wszystko tylko przyjdz tu dziwko..jarobie przeciez hip-hop..!! ...w taki dzien, piekny dzien..marze zeby tylko wyruuchac CIee..eeee..ee...najpierw zrobisz dla mnie wielki halas..potem moja pala bedzie stala..bedziesz ja ssala..hahah...szybko..mowilem przeciez dziwko..robie hh..jestem wokalista...w taki dzien , piekny dzien..marze zeby wyruchac Cie!!
tak mi sie wlasnie nudzi...sorrki mam klepe lekko po czyms..czego kogos ktos dal mi w cos wiec los..cos bo ten gosc pij cos ..po cos ..by miec to cos wiem, wiem nie znalezli Ci co szukali...kutwa jak ja dzis bede gral
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
heheh dobre ;d a chcecie zoabczyc najlepsza fura na swiecie po mega wypasnym tuningu ? Rakieta to moj samochdozik po wypadku 2 miechy se pojezdizlem ;d
_________________ i'm evil so don't fuck with me niach niach
heheh dobre ;d a chcecie zoabczyc najlepsza fura na swiecie po mega wypasnym tuningu ? Rakieta to moj samochdozik po wypadku 2 miechy se pojezdizlem ;d
enemy quad?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
nikt by nie umial po takim paleniu gumy, obrot 360 w ciagu sekundy, maska odleciala na 15m i silnik sie zapalil... kto jest kozak i tak zrobi?
btw pasazerem po mojej prawej strone byl ziut a stylu bez pasow siedzial hammer i po bum ja wychodzilem przez okno ;]
_________________ i'm evil so don't fuck with me niach niach
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum