jak będą chętni do grania to postawie ten matchmod, kein problem, tylko nie pisz do mnie o tym tutaj tylko najlepiej na maila bo ja rzadko wpadam tutaj
Problem w tym, że ludzie nie będą grać, a jak będą to raz w tygodniu jak dobrze pójdzie Ale jeśli będą chętni - no problem, poświęce troche czasu i postawie zamiast prozaca lfire to prozac 3tctf
Postaw. Podbijemy troche statystyki tworca 3tctf :)
Prawda jest taka, ze ten mod jest ciekawy tylko z zalozenia, a w rzeczywistosci tak dobrze to nie wyglada - 3 strony 'konfliktu' wypaczaja jakakolwiek prawosc i uczciwosc czynow ;P
W Polsce 'nowe' mapy nie przechodza, to co dopiero jakis 'nowy' mod ( nie chce nawet przypominac ile prob wspolnego grania w 3tctf kiedys bylo.. a ile nie wypalilo )
Ja w to napewno nie bede gral ... ale gl & hf :/
Pyz: dobra mysl zeby zrobic prozaca na 3tctf ... od czasu do czasu w dlugi ziomowy wieczor bedzie mozna zagrac
_________________ "War is as much a punishment to the punisher as it is to the sufferer." Thomas Jefferson
"I have never advocated war except as a means of peace." Ulysses S. Grant
myślałem o mniej zmodyfikowanym modzie.
Mi tez nie za bardzo będzie się chciało grać na nowych mapach.
Chyba trzeba będzie zrobić vote matchmod vs 3team
_________________ "War is as much a punishment to the punisher as it is to the sufferer." Thomas Jefferson
"I have never advocated war except as a means of peace." Ulysses S. Grant
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum