jasne jasne pyz, stawiaj server, ja nawet specjalnie q2 zainstaluje tylko po to zeby komentowac mecze. ;D )) chetnie :> ... i ROCCO - ONE TWO THREE ulubiony przeboj [S] - piker. ;D
Wysłany: Nie Sty 16, 2005 3:27 pm
...YO kolejny komunikat:))))....niestey a moze i stety..ale termin rozpoczecia znowu sie przedluzy o kilka dni:)))...powod jest taki...ze klan SPEED jest w trakcie reaktywacji i poprostu robie przysluge SID'owi zawsze to klan wiecej...wiecej emocji..wiecej grania....no to FRUGO
p.s macie czas do srody...bo poloneza czas zaczac
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Wysłany: Pon Sty 17, 2005 6:23 pm
..ooo Ty kurwa Pieluch Ty to masta jestes gitara...nauczysz mnie?
To intro ma jedna wazna wade... przycisku "skip intro" dla alergikow flaszowych (takich jak ja) brak :/
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Wysłany: Pon Sty 17, 2005 10:56 pm
kurde terminarz zrobie w srode z rana...bo nie wiem czy "SPEEDOWCE" "FECIARZE" "WLADKI" beda grac wiec czeeeeeeeeeekajcieeeeeee!
wolf
bądź mężczyzną i powiedz konkretny termin, napisz go na www i tyle.
bo teraz speed sie robi, sesja, no dobra.
potem beda jakieś swięta, wakacje, na jesieni KAI ma się chyba reaktywowac
Dajesz termin załóżmy 31 stycznia i jazda
bedzie wszystko dopieszczone...
Wysłany: Wto Sty 18, 2005 7:42 am
...no tak nad tym myslalem...bo w sumie tez mam egzaminy ...a pewnie do jutra speed sie nie reaktywuje...ja w sumie koncze prace...bo juz mnei wkurwia i wala w chuja i odchodze ...wiec bede mogl potrenowac z ziomami wiecej ..bo teraz to nie mam czasu:)))
WIEC oki liga ruszy 25!!!...wiec robcie co macie robic...pijcie palcie i zdajcie egzaminy...nooooo hej!
ale teez juz nie piszcei ze to zle i to bo nie chce ulegac wplywom wiecej..ale wiadomo robie to dla Was hehehe pozdro 600!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum