adolf jest wielu ludzi ktorzy mysla tak jak ty myslisz ze turin mysli... poza tym pisze to tutaj zeby jak kogos kiedys najda jakies watpliwosci to moze przeczytac co na ten temat maja do powiedzenia inni right?
kumanus skroconej nie ma... to tak jakbys chcial powiedziec ze Polska zostala ochrzczona w 966 a pozniej prezydentem byl kwasniewski...
jezeli chcesz wiedziec jakie jest moje zdanie i ewentualnie zabrac glos w dyskusji musisz przebrnac przez lekturke...
Wysłany: Sro Sty 19, 2005 9:59 pm
95% Manhatanu należy do żydów i japończyków i każdy ma to w dupie a wy sie martwicie ze jakby nie było 2 wojny światowej to by kilku żydków w polsce kasy wiecej miało ;] jako ciekawostke dodam ze moi kumple ostatnio sie zainteresowali tymi poglądami antysemickimi i twierdzą że żydzi mają większość genów dominujących i by zrobić z żyda normalnego białego trzeba 14 pokoleń , podobno by z mużyna zrobić białego trzeba 6 pokoleń , pozatym podobno Jezus nie był z Nazaretu ( w hebrajskim nie ma samogłosek) tylko z czegośtam na "N" (nie pamietam) a to było plemię -ludność tępiąca żydów ... a ja mam to w dupie i se w quaka gram ;]
Wlasnie pyzq robi sie pomaga ,sie rencistkom i innym ludziom Cyganeria nie szaleje jak kiedys slyszales o Combat 18? Ty pyzq pijesz przed komputerem ale niektorzy wychodza np. do barowy i gwarantuje Ci ze wkurwialoby Cie kilku ciemnych ktorzy napierdalaja na caly glos w niezrozumialej mowie i uwazaja sie za niewiadomo co btw. pierdoli mnie czy Polacy kradna w Niemczech, mnie interesuje to co sie dzieje u mnie na dzielnicy w moim miescie, to co widze.
zreszta nie kce mi sie tu wdawac z w dysputy na tematy ideologiczne jak dla mnie eot.
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
Wysłany: Sro Sty 19, 2005 10:17 pm
..hmmm no ja nie wiem...ja slyszalem o Combat 56...sztuka zabijania....niedlugo bede mial to w szkole wiec sie okaze:) czy fajne..narazie ju -jitsu rulz..i Mistrz PopieLa
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
pewnie Cie ksieza ze skory nawet jush calkiem obdarli ...wkoncu przeciez ostatnio zaczeli chodzic "po kopercie" ;p...no ale w naszym kraju tak jush jest- "Bog dal-ksiadz wzial...."
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum