Wysłany: Wto Sty 18, 2005 10:29 am HELP - czyli rozwiazywanie wszelkich problemów. ;)
Wydaje mi sie ze taki TOPIC sie przyda. Tu mozna rozwiazywac wszelkie problemy, zwiazane z q2/zyciem osobistym/sprzetem/kobietami itp itd. ;) MASZ PROBLEM ? NAPISZ, SPROBUJEMY GO ROZWIAZAC. ;)
pozdrawiam,
i have fun,
luzu. [/b]
Ostatnio zmieniony przez luz Wto Sty 18, 2005 11:10 am, w całości zmieniany 2 razy
pyz, wez go "przyklej" zeby nie zchodzil ;P w dół, w raz z zanikiem zainteresowania. ;) ja jestem TOO LAME, aby to samemu zrobic... ale za to wiem jak zrobic 69 , w pozycji pionowej skaczac na bunge. ;)
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
jaki wedlug was jest godny polecenia program do przyspieszania transferow z stron www. Przerabialem juz Massdownloadera i DAP'a, z tym ze, skonczyl mi sie czas "free" uzytokowania i nie potrafie znalesc ani do jednego ani do drugiego craka/seriala. ( jakby ktos mial do massdownloadera version 3.0 ) Znacie jeszcze jakies programy tego typu godne uwagi ? jak tak to prosze o nazwy, linki oraz podanie juz seriala lub dojscia do crackow.
dziekuje,
pozdrawiam,
luz. ;)
jaki wedlug was jest godny polecenia program do przyspieszania transferow z stron www. Przerabialem juz Massdownloadera i DAP'a, z tym ze, skonczyl mi sie czas "free" uzytokowania i nie potrafie znalesc ani do jednego ani do drugiego craka/seriala.
Przerob Mozille Firefoxa (przegladarka) z extensionem FlashGot - wszystko za free i bez ograniczen czasowych :P
Cytat:
Sprzedaj Grzdyla
O...nawet zdjecie gdzies mam. Jutro wystawiam na Allegro ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Wysłany: Czw Sty 20, 2005 7:35 pm
....miriam...czy jakos tak
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum