aplikacja nie została właściewie zainicjowana (oxc0000142) - Wyskakuje u mnie taki błąd, gdy chce uruchomić "nocheat". Może ktoś pomóc? Skopiowałem to z topicu "pomocy" ale tam chyba nikt nie zagląda...
Ja mam cos takiego .. ze gdy lacze sie z serverem to wyskakuje mi czasem "Nocheat.exe wykonal nieprawidlowa operacje" i wylatuje spowrotem do windy .. Probowalam juz roznych sposob, podanych na forum bryceinc, wylaczylam Dr Winstona czy jak to sie nazywa w tym XP .. ale dalej mam ten sam problem.
Aby temu przeciwdzialac, kilka razy musze uruchamiac Q2 ash w koncu zaskoczy i uruchomi sie w porzadku. Irytujace to jest, szczegolnie gdy musze wejsc a nie moge, albo gdy zmienia sie mapa a ja wylatuje z takim bledem :
Ktos wie ocb ? :/
Caz też tak miałem,próbowałem wszystkiego i nie udało mi sie tego naprawić, prawdopodobnie jest jakaś luka w xp (też go używam) który w przy nc powoduje jakiś bład bądź na odwrót - moja rada zmien win albo zacznij używac biteme
Ok! Kolejny problem... zainstalowałem nocheat'a bo myślałem, że z icp wyrzuca mnie właśnie z tego powodu, wchodzę dziś na owy serv i dostaje kick'a za niby speed hack'a Wie ktoś coś może w tej sprawie?
to sie czasami zdarza... rozmawiałem z osobą która bardzo dobrze sie orientuje w tych sprawach i mowi ze to moze byc przez laga - np masz vtyke i po niej bardzo szybko sie poruszasz server to wylapuje i masz kica - ale nie jestem co do tego pewien... jesli mowie zle to niech ktos mnie poprawi
Ja mam cóś takiego.. Czesto kiedy na ctf mam ping ponad 100 to na tp mam kolo 50.. No i wchodze z Nc 2.34 na ten tp i dupa.. Po jakis 3 sekundach wyskakuje error ze mam zassac Nc 2.34 i mnie wypierdala z servera.. Jak ja taki mam.. Na wiekszosci serverow TP/DM wyskakuje ten blad.. Niech mi ktos wreszcie powie ocb
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum