Kribol jezeli bedzie 5X takie ctf1 czy inna mapa to nie jest to Copik, moim zdaniem, na copiku gra sie raz kazda mape, i nie tylko podstawowe, i nie ma czegos takiego ze nie moja podstawowa to ja nie gram, jak nie chcesz grac to opusc server prawdopodobnie sa inni ktorzy by chcieli ale nie moga wejs bo ktos siedzi na specu i sie obija...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Niestety z tego co mi wiadomo to nie wczoraj tez sie chyba nie odbyl choc mnie nie bylo tak mysle... hyh moze next time. No ja niestety nie moglem sie zjawic bo braciszek ma sesje i czasem musze mu kompa zwolnic zeby sciagi pisal :/
CHcialem tylko powiedziec Tygrys ze masz zalosny podpis pod postami
No i jeszcze dales jak zwykle zalosna odpowiedz na moj post ze tam niby jakis cudowny nie jestem. po co to ;/
O odnosnie podpisu Tygryska to moge mu zaproponowac w podobnym stylu ale bardziej poetycko i metaforycznie cytat z KULT "Poznaj swoj raj" (plyta Ostateczny Krach Systemu Korporacji): "Rozpjerdoliliscie ulice w moim miescie... macie mnie powiesic? To mnie powiescie!"
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum