Wysłany: Sob Sty 22, 2005 9:05 pm Lagi....prosze pomocy
Ej ludzie pomocy mam malego problema mam neta w chello i lacze pol megowe ping 25 wszysko spok poza tym ze wchodze do gry gram minute i nagle lag na 20sek i tak co minute co mam zrobic plz pomocy
puść w tle ping do tego serwera, oraz do Twojego najbliższego routera (komenda tracert w Windowsie z tego co pamiętam).. A jak nie wiesz o czym rozmawiam, to masz problem, bo mi się nie chce tłumaczyć, może komuś innemu będzie się chciało.
Zmien dostawce uslug internetowych (w skrocie: providera). Chelo od wiekow bylo syfiaste do grania w sieci. Do maili, www, sciagania ostatecznie sie nadaje.. ale do grania - zbyt cienki routing i wysokie pingi.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ej Vit ja mam ping 25 i jest wszysko spox ale nagle lag na 20sek
Dokladnie o tym pisze - chello ma niestabilne lacze. Programy sciagajace/www/email itp sobie z tym radza zawieszajac na czas niestabilnego polaczenia dzialalnosc. Gry radza sobie tak samo... ale jak sam zauwazyles - w grach to nieco przeszkadza a w sciaganiu/przegladaniu www troszke mniej przeszkadza ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum