Wysłany: Wto Sty 25, 2005 9:04 pm Dlaczego tak jest ?? Dlaczego jestescie jak marionetki ??
Ludzie co sie dzieje na naszej scenie ???
wkooriwam sie delikatnie mowiac jak widze paru panow (xywy beda pozniej) ktorzy przechodza z klanu do klanu.
Co jest z Wami ?
Sid ....do Ciebie mowie glownie !!
Co Ty opowidasz tym ludziom ?
zerknijcie na sklad >>
Najpierw afera z ryqiem, ktory ostatecznie jest u nas bo chlopak z Speed cos zle zrozumial i dopisal go do siebie, nastepnie chrom...z tego co pamietam gra w RC ..pozniej lechone...z tego co wiem do dzis byl u nas.
Gadam z lechonem ..mowi ze odchodzi bo malo gramy...ja mu mowie ze liga sie zacznie CB sie zaczyna to pogra...za w >> nie bedzie mial tylu meczy...ze nie graja w CB a tu nagle slysze ze jednak sid ma dopisac sklad...a raczej gada tam z kims...kurwa mac czlowieku
co to za klan ?
ilu masz ludzi ?
4?
5?
ile wytrzymacie ?
miesiac ?
dwa ?
po co to wogole ?
chcesz wezme Cie do sta (choc nie wiem po co)
Czemu sie zachowujecie jak 5 latkowie ?
mam sie zachowywac tak samo ?
moze dzis zmienie sklad 1 i 2 ?
moze za tydzien w 2 kolejce zagram odwrotnie bo czesci ludzi nie bedzie?
po cholere robicie zamiesznaia ?
po cholere niszczycie cos co inni chca budowac?
Sid zastanow sie co robisz...zastanow sie kto z Toba i gdzie gra
ohhh rece mi opadaja
ziomek [Usunięty]
Wysłany: Wto Sty 25, 2005 9:10 pm
ja pierdole chca odejsc to niech se odejda.To jest gra w ktorej mozna to robic
Wysłany: Wto Sty 25, 2005 9:15 pm
....hmmm..cos o tym wiem i zgadzam sie zPielucha w 100%....chlopak zrobil 2 sklady..i heaven byw w 1!!!!..a teraz co...nagle sobie idzie do >> bo mu zakrecili cos w glowie...tak samo bylo u mnie..no ale ja rozumiem...moze najlepsi nie jestemy...to sobie poszedl..chodz bylo dobrze..i sie wszystko ustabilizowywalo..az tu nagle Cazwa...zajebala mi leszka...pozniej go wyjebujala...pozniej znowu poprosil mnie abym mu pozwolil grac w sm..a pozniej za pare godzin trafil do STayyyyy brak slow!..teraz jest wspeed...pojutrze bedzie w DC..pozniej w kg...pozniej w pizdzie..sorry ale to jest nienormalne...zachowanie.. ....tak samo ludzie ktorzy niszcz inne klany po to aby ich byl lepszy....ja poprostu na to sram...tak ludzie ode mnei odchodza ale sie przyzwyczailem....nikogo nie zaluje..bo wiem ze tylko prawdziwi zostana...bo robia to dla zabawy..choc nieraz sie wqrwiam ja przegrywamy..to nadal wierze...wierze w NAS!!!...bo na koncu juz zostana tylko Ci najlepsi..i najpewniejsi..na ktorych bedzie mozna liczyc....i to sie liczy...!
moze by wymyslij jakies kontrakty..hehe jak wbijasz do klanu to dopiero za 3 miechy mozesz od niego odejsc
przynajmniej niekotrym osobom by sie to przydalo....bo ich zachowanie jest gorsze od przedszkolakow
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Ostatnio zmieniony przez WoLF Wto Sty 25, 2005 9:20 pm, w całości zmieniany 1 raz
Ale wiesz Pieluch .. to od CL'a zalezy czy umie przytrzymac ludzi w klanie i od niego zalezy, aby odpowiednio ich motywowac i przygotowywac do gry .. Ludzie of korz, tez musza byc wiarygodni i godni zaufania, ze po tygodniu nie 3mychna ci do lepszego klanu .. Majac 18 ludzi w klanie [tylu wyliczylam na stronie sta.ctf.pl] nie dziw sie, ze niektorzy kca pograc .. bo nie specjalnie im sie kce grzac lawe albo grac w 2gim skladzie [gdy widza okazje zagrania w 1wszym, nie zawsze lepszym-klanie] ;)
chca pograc totez dlatego 2 sklady zrobilem
mamy 2 clow, 3 innym ludziom dalem mozliwosc umawiania meczy
czego chciec wiecej ?
czy ja musze byc zeby sta gralo ?
Uwazasz sie za dobra CL'ke ?
z takimi ludzmi jak masz w klanie to nawet sid peweni by sie za dobregbo cl'a uwzal
Pielucha... wiem bardzo dobrze co ten skrót oznacza, a spójrz na to ze strony graczy. Jest u was tak jak Ola mówi 18 osób, ok rozumiem, macie 2 składy, a co z pozostałą ósemka?która nie ma miejsca? To, iż masz w klanie tyle osób to nie jest ewentualnie moją winą... Nie obarczaj mnie także tym, że Heaven odszedł, zrobił jak chciał, nie ma przecież 10 lat. btw. Wolf Ty mówisz tutaj o kontraktach? Ta gra jest for fun, więc nie rozumiem za bardzo Twojego postępowania. Każdy chce grać i każdy również pragnie być jak najlepszym i być w składzie z jak najlepszymi graczami...
z 18 osob odlicz orlana, venita itp...polowa jest na stronie bo jest grajacych staskow jest okolo 12-14 to za duzo jak na 2 sklady ?
wg mnie w sam raz
bo moge sie zalozyc ze Wy ...po 2-3 rundach ligi gdy sie okaze ze nie mcie skladu po prostu sie wycofacie...
Pozwolisz, że to będzie moim problemem? A obiecuje Tobie, iż się nie wycofamy. Gracze na scenie mogą robić to co im się jawnie podoba, to, że niektórzy zachowują sie jak typowy wagabund, robią wędrówki z klanów do klanów to jest wyłącznie ich interes, a w owym przypadku sprawą CL'ów, czyli Twoim jak i również moim jest to, aby pozostali w klanowych szeregach danego CL'a jak najdłużej...
_________________ [;
Ostatnio zmieniony przez SiDq Wto Sty 25, 2005 9:40 pm, w całości zmieniany 1 raz
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum