Wysłany: Sob Sty 29, 2005 3:18 pm Profesionalna strona Ligi?
Nie chcem sie zbytnio rozpisywac na ten temat, wiec odrazu przejde do watka sprawy. Czy znajda sie osoby chetne "podarowac" datek pieniezny wlasnie na profesionalna strone ligi (przyklad: http://q2pl.org/plq2/) . Kwota do uzbierania nie jest wysoka, wynisi 100zl, wiec najlepiej by bylo gdyby 10 osob zaoferowalo po 10zl byloby by to o wiele latwiejsze i szybsze rozwiazanie.
Lista Chetnych:
1. Kribol
2. Pielucha
3. SiD
4. Kat
5. Blade
6. Adolf
7. Kazwa
8. Vitez x2
9. Pyzmen
_________________ KiTkAt > ALL
.
Ostatnio zmieniony przez Kribol Pon Sty 31, 2005 12:56 am, w całości zmieniany 6 razy
piszcie sie ludzie piszcie...boskrypt jest fajny...a napewno przyda sie na pozniejsze edycje...pelne statsy w nim...same zalety (w koncu pisany przez gracza-wie czego nam trzeba)
Wysłany: Sob Sty 29, 2005 5:03 pm
...hmmmm a gdzie to wplacac moze i bym sie dolaczyl i do kiedy to trzeba dawac:D
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Hmm.. ciezko cokolwiek napisac na ten temat :) Z jednej strony taki skrypt to fajna sprawa, napewno duzo ulatwia organizatorom lig i nie ma bezsensownego tracenia czasu na tabelki / statystyki / itp. Ale z drugiej strony trzeba popatrzec na to ile osob gra jeszcze w ctf'a i czy to nie jest wyrzucanie kasy z bloto. W dm jest pelno klanow, maja pare grup czy tam dywizji i im napewno taki skrypt jest pomocy.. a w ctf'a ? 10 klanow czy nawet mniej :) Wiec zrobienie tabelek / statystyk dla 10 klanow to kwestia paru minut .. nawet jak to robi kompletny laik :)
Jak dla mnie to strona ligi moze byc na forum .. i to mi w zupelnosci wystarcza. Czytelne i szybko dziala, czego wiecej chciec ?
Anyway, 100zl to nie jest wysoka kwota, wiec moge sie tez dorzucic. 10 osob po 10zl ... bleh, mozna sobie odpuscic te 2 paczki papierosow hehe :/
Faktycznie klanow na scenie mamy malo, ale to chyba nie jest wystarczajacy powod by rezygnowac z tego pomyslu.. dlaczego mielibysmy nie miec profesionalnej stony ligowej jak to ma miejsce w dm'a?.. chyba jedynym powodem by zrezygnowac z tego pomyslu jest brak checi lklanow do grania a moim skromnym zdaniem tak nie jest . To nie jest az tak wysoka cena, a strona moze byc wykorzystywana przez wiele lat i rowniez do innych celow, z latwoscia mozna sluzyc rowniez jako servis informacyjny o rozgrywkach CTF na swiecie, sluzyc do innych lig wymyslonych przez graczy (hint shinoda) a nawet do zrobienie rozgrywek europejskich (pomiedzy Cup'ami cb). Zmuszac przeciez nikogo nie mam zamiaru.. nie znajda sie osoby trudno pozostaniemy przy tym co mamy.
Qnik Ty komedi lepiej nie rób. Chcesz to wpłacaj nie chcesz to nie. Sam przelew na konto z innego konta kosztuje ok. 6zł. Więc jak chcesz wpłacić to zrób to, a nie targujesz się jak żyd na rynku... po 2zł? Daj Ty se lepiej spokój...
6 zl ? Ciekawe gdzie tak .. z tego co wiem, nie podam dokladnej informacji, ale to taki przelewik konto -> konto kosztuje z 1 zl :>
Btw. Kazdy pieniadz sie liczy nawet 2 zl .. krib tylko podal przyklad zebysmy sie zlozyli, ale po ile, to tyle ile kto moze dac .. nie koniecznie 5 zl, powtarzam kazdy pieniadz sie liczy
** jestem chory takze moge troche nie zrozumiale pisac **
_________________ "War is as much a punishment to the punisher as it is to the sufferer." Thomas Jefferson
"I have never advocated war except as a means of peace." Ulysses S. Grant
W Citibanku. Nadal jestem za tym, że znajdzie się 10 osób które wpłacą po 10zł. a przecież wpłacanie "grosz do grosza" to ma sens w akcji "podaruj dzieciom słońce"
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum