Na forum pojawily sie nowe rangi ( sa ustawione od 3-4 lat, ale ilosc postow do ich zdobycia byla liczba magiczna o_O ). 'Uaktywnilem' je zeby urozmaicic troche dyskusje i zeby bylo bardziej owocowo :)
Nie bede pisal od jakiej ilosci postow jest jaka ranga, zeby nie obudzic co niektorych spamerow ( zreszta jak ktos siedzi na forum to widac co ile zmienia sie ranga ).
Sa rowniez rangi specjalne, na ktore trzeba sobie zasluzyc. Jak ? Spytajcie Ziutka :) Raczej nie ma mozliwosc zeby ktos sobie 'wybral' range, ale jezeli ktos jest na tyle cierpliwy, to moze spamowac tutaj swoje propozycje, zawsze jest ranga 'lamer-spamer' (c) kala.
Mi to jest obojetne. Wisienki nie przeszkadzaja, ale fakt, ze troche sie juz przejadly. Wiec jezeli ktos chce, to niech wali propozycje tutaj, a potem mozna zrobic ankiete =]
Jeszcze jedno, teraz rangi sie zmieniaja na 0/100/500/1000/10005 postow, ale jezeli ktos chce, to moze wymyslic rangi co 1/10/100/x postow, byle nic na sile :)
(za tyle postow spodziewalem sie co najmniej dyni czy arbuza )
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Fajne by bylo... taka propaganda... za kazdym glosowaniem: votez yes !
Mi sie podoba :D
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum