Jezeli moge wziac udzial w dyskusji to chcialbym powiedziec ze dla mnie jest to obojetne czy bedzie ten rank czy nie, ale sadze ze mniej bedziecie mieli roboty jak tego nie bedzie
Odstosunkujcie sie tylko odemnie ja nie zaczolem offtopiku a jak zaczolem to odrazu go skonczylem ! a to ze inni nie rozumieja to juz nie moja wina... jakbyscie sie zastanowili i poszukali winnych wsros siebie to byscie moze zobaczyli kto naprawde offtopiki zaczyna ! chyba ze jestescie tak w sobie zadufani i wydaje wam sie o waszej slusznosci w kazdym waszym poscie to juz nie do mnie z tym tylko do psychologa raczej...
--- END OF MY OFFTOPIC --- WSZELKIE UWAGI NA PM ---
a ze nie na temat a ze glupie a ze nie przeczytal a ze do obory
to sie zaczyna robic zalosne
--
wywalcie avatary, date rejestracji, rangi, miejsce zamieszkania no i oczywiscie ilosc postow, wtedy nie bedzie czego zazdroscic, czym sie przechwalac itepe itede
Forum zostalo przeinstalowane i niektore poprawki kodu zostaly usuniete.
Dostep do katalogu zostal zmieniony wraz z reinstalacja i niestety narazie nie moge wprowadzic poprawek.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum