Jak to omen w info o Adolfie-adminie napisal:
"grzdyl - masz przejebane"
:D
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Co do sliweczek ;p grejfrucikow Moze by tak heheh Stopnie wojskowe ;d szeregowy/sierzant/... i tak dalej
"(...)I tak dalej, i tak dalej... To jest niezła zabawa
Szczęk broni w imię boże. Jeszcze jedno słowo
Zapamiętaj na zawsze - "Pierdol służbę wojskową!"
Oczywiscie - Kazik Na Żywo
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Kumanus pierdolisz ostro.. JEBAC WOJSKO tyle wam powiem. Jak chcesz to idz i ucz sie zabijac... niech cie tam wydymaja w dupe po stokroc o praniu mozgu nie wspomne... ale moze to lubisz ?
"(...)Porywaja je w imie totalnej militaryzacji w imie zbrojen ucza strzelac go (...)" Kult
a jak cie chinczycy napadna?
kiedys jakis Mao wstanie o poranku i powie... Idziemy na Czestochowe...
i milion chinczykow ze swoimi zupkami patyczkami i ryzem w kieszeni ruszy na Polske... co wtedy?
w czym pomoga twoi szojusznicy?
(1939)
oddasz im Polske "ot tak"?
macie... lubie ryz... zaraze sie zoltaczka to bede nawet do was podobny...
mam 1.70m wiec nie bede gorowal wzrostem...
lubie pochody pierwszomajowe i pokazy synchroniczne na ulicach wiec czemu nie mam zmienic narodowosci....
co tam Polska...
ah brzosko ty to dopiero pierdzielisz....
czegos tam w koncu ucza .. nie koniecznie zabijac
a poza tym wojsko to nie tyko sluzba ale zawsze idzie poznac nowtych ludzi, czas aby sie napic i wspomnienia .. jest co opowiadac dzieciakom :>
a jak cie chinczycy napadna?
kiedys jakis Mao wstanie o poranku i powie... Idziemy na Czestochowe...
i milion chinczykow ze swoimi zupkami patyczkami i ryzem w kieszeni ruszy na Polske... co wtedy?
(...)
oddasz im Polske "ot tak"?
Tak... bo na pocieszenie bede mial mysl ze przychodzac tu a potem wracajac do siebie beda musieli dwa razy przez ruskich przejsc
Zartuje ofkoz... to bylo z jakiegos dowcipu z dzinem i zyczeniami
Ja pierdole, grzydl, jak przyjda chinczycy to niech se biora ta zasrana polske w pierona... zadna nasza chujowa armia nie pomoze... czlowieku ich jest miliard wystarczy zeby odlali sie do wisly i mamy powodz 1000 lecia.
Poza tym co to za mysl "jak przyjda chinczycy"... ludzie nie o to chodzi.. kazdy jebany zolnierz jest morderca i chuj mnie odbchodzi ze "strzela bo mu kaza" jak ktos jest takim cymbalem ze nie potrafi podjac wlasnej decyzji o _nie mordowaniu_ innych to jak dla mnie jest wiekszym debilem od giertycha.
A ty kumanus zanim zaczniesz mowic cos o wojsku to troche poczytaj, poogladaj, poucz sie i dojrzyj, K ? (no offence man, just advice) Jak chcesz to dam ci filmografie zebys sie doedukowal bo pewnie za czytaniem nie przepadasz. Naprawde, mowie ci zastanow sie co ty opowiadasz... mam zioma ktory poszedl do wojska bo musial, powiedzial ze stopien agresji wzrosl 100 krotnie u niego, jak napierdala kogos na ulicy to sie zastanawia jak go zabic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum