Czego ten link miał dowieść? Bo mnie utwierdził w przekonaniu, że mamy około 8 adminów za dużo
ktoś w środku zaproponował:
Orlan
Al
Ziutek
Brzoza
Tylko, że 3 z nich to ja jeszcze na oczy nie widziałem na serwerach odkąd wróciłem, więc tacy admini raczej nie pomogą za bardzo... ehhe
A po przeczytaniu wszystkiego co tam sobie naflamowaliście nie można w żadnym wypadku stwierdzić, że zostaliście wybrani przez ludzi LOL. A osobiście admina dałbym tylko Kazwie i Kurzowi, bo wiem, że by go nie nadużyili. Ja nie wiem skąd u was takie przeświadczenie, że jak masz admina, to musisz bawić się w Boga i wskazywać: ten robi źle - kick, ten robi bardzo źle - ban, ten brzydko wygląda - boot, ten używa grappla - kick. WTF? Admin powinien być używany do klanówek tylko. Od zbotów są zabezpieczenia. Bluzgania nie wytępisz... nierównych teamów też nie [napewno nie za pomocą komendy boot/forceteam]...
Wiecie, że są serwery, na których admini się pokazują raz na miesiąc tylko w sprawach CB na przykład? Weźmy taki XS. Tam nie ma adminów, tam jest spokój. Highscores normalne a nie po 2030 pkt... Jezu co za mentalność
Joseph spokojnie :)
Z jednej strony piszesz, ze nie widziales paru adminow z listy ktora wypisales ( tak dla rozjasnienia - to Orlan rozdaje te adminy, wiec on raczej nie musi siedziec na serverach ), a potem piszesz, ze wolisz XS, gdzie wogole adminow praktycznie nie ma. WTF ? Wiec to chyba dobrze, ze ludzie z twojej listy nie wchodza na servery ?:)
Druga sprawa to kurz i kazwa .. kazwa i tak ma wszedzie admina, wiec jej nie trzeba nic dawac ;), a kurz sie nie nadaje - on jest za spokojny ;)
Co do wpisow... czyzbys gral na wpisy w ctfa ? fragi ? Te 2030 fragow to jest taki maly zarcik, ale nie grales dosyc dlugo, wiec pewnie nie wiesz o co biega.
Wysłany: Czw Mar 10, 2005 2:50 pm
..ja mam adminy i ich nie naduzywam...tylko treningi i mecze:D..mozecie byc ze mnie dumni..hahaha...niech ja tylko dorwe admina na coolnet ...joke...................................................................................................................................................................sytuacyjny
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Nie mam na euro, bo as wegorz stwierdzil, ze rozdam komu popadnie :D Joke roku wg mnie, patrzac na to jeshcze, ze sam kiedys za czasow, gdy bylismy razem w -roa- kcial odemnie admina wydebic na icp, a mu nie dalam :)
Taka mala dygresja z mojej strony, sorry ;)
Wysłany: Czw Mar 10, 2005 8:58 pm
moje posty nie sa chore tylko ORYGINALNE...<tancze> ...now nigga must move on.............pEaCe pozdro to ja ciasteczkowy potwor heh ostatnio nawet sam sobie takie upieklem łaaaaaahahahaha [M]a[S]akra::D
haha to go napewno przygasilo..Buhaha wolf został zgneboiny przez spidera dobre...tak dalej trzymac(wolf bez obrazy ale sid ma w 75% racje co do twoich postow..ble admin
Wysłany: Czw Mar 10, 2005 11:05 pm
..hahaha MAtrix to dales...ja juz nie powiem co mysle o Twoich hahaha...bo szkoda gadac..bez obrazy hah!! matrix...zapytaj sie ludzi co sadza o Twoich postach hahaha:P
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum