dużo pierdolicie... spójrzcie na ewc/S czy nasz skład się "drastycznie" zmienił w ciągu.. 2 lat? nie a czemu nie? bo nie bierzemy do klanu pierwszego lepszego gracza, nim kogoś weźmiemy, to najpierw go poznajemy i potem zastanawiamy czy warto.. ot taka mała drobna sugestia dla CLów... "nie patrz na skill, patrz na charakter, jeśli chcesz klan, a nie bande matołów krzyczących 'ta kurwa mnie zabiła!'"
wy to macie problemy... ;) jedni poluja na malpki azjatyckie zeby miec buty, ladny szlafrok, i troche "bebechow" do zjedzenia, a wy placzecie bo ktos przeszedl do innego klanu. Ja jako szefu powiem wam rokowania:
- inv = gumisie ;) powalcza powalcza i wszystko do starego wroci. ;)
- sta = zaduzo tego miesa macie, wez ze wywal polowe niech odzielny "klan sobi zrobia" ;)
- >> = 3-4 no gora 5 kolejka tego nie bedzie. ;) ( to cos ala Kucyki )
- sm = wolf jest CL- wiecej nie trzeba mowic POZDRO WOLF ZIOMIe JOŁ.
Robicie SHOW o nic praktycznie, ;) tak gdzie nie macie problemu, stwarzacie go. Panowie, i ty Olu - spokojnie, czerpcie z tego przyjemnosc bo po to to jest, a nie wrzaski, klotnie - przciez juz nie jestesmy "rezory" ( pozdro ziomek! ;) ) zeby sie o takie cos rzucac, no ladnie sie przeprsoci buzi w buzi, i na servery. ;)
pozdro,
luzu. ;)
ni chu ja! inv nie jest jak gumisie.. gumisie powstały z wolnych strzelców (w większości) my nie kradliśmy zawodników, no może poza podjebanym Karbonem z [sk] bodajże, albo [STa] wówczas? A tak to reszta noclan była lub sami chcieli do nas wpaść a zaczęło się od świętej trójcy aka klp (kat, luz, pyz) ;D
Uh Uh Pyz, juz sie podnieciles? Nikt w inv nie jest 'ukradziony' oprocz Aciego, to sama przyznam. Reszta sama sie dolaczyla, opuszczajac inne klany na wlasne zyczenie. 1os/8 .. Stfu n00b =]
Pieluch...sama idea Twojego topicu jest dobra...ale obawiam sie ze do czesci 13-1* latkow to nie dotrze :/...oni wszystko wiedza nalepiej-a kiedy sprobujesz powiedziec cos co nie jest po ich mysli konczy sie to tekstem typu ssij....
cale szczescie ze wystepuja tesh ludzie normalni ....
a tak btw ...luz-napisales ze to ma byc zabawa....zgadzam sie w 101%.naprawde .ale czasem poprostu to przeradza sie w oslabienie..a nie przyjemnosc-wlasnie przez zachowanie kilku osob...wiesz zabawa to zabawa-to wlasnie powinno dawac q2..ale kiedy jakies najglupsze nawet i najprostsze zasady padaja...to zabawa konczy sie nerwica i niczym wiecej ;/
Moim zdaniem [w przypadku sta] niech wypierdalają lamuchy obojętnie gdzie. Zostanie ekipa która będzie chciała grać i będzie fajny klan. Żeby było śmieszniej to do tej pory jakoś nic na to nie wskazywało że będą jakieś odejścia skoro gramy tak średnio mecz na tydzien i nikt [przynajmniej mi nie mowil o jakichś planach odejścia]. Ale nie ważne.
Mi to obojętne czy klan ma 20 osob czy 5 byleby te osoby chciały grać i były poważne oraz konkretne a nie jakieś picze co zmieniają klan jak mają okres.
Wolę być może w trochę słabszym teamie ale z fajnym klimatem, gdzie ludzie się rozumieją niż z jakimiś plastusiami.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum