kiedys ludzie z adminami nie kopali za to ze zostali zabici przez przeciwnika... nie moga pokonac skillem to pokonuja adminem...
az zal dupe sciska ze tacy sa "upowaznieni"...
a najbardziej smutne jest to ze pozostali tylko stoja z boku i sie przygladaja... nasza scena...
zastanow sie przez chwilke zanim zaczniesz cos pisac...
powiedzmy ze za kazdym razem jak cie bede widzil na serverze dostaniesz ode mnie kopa/bana... odpuscisz? nie rozsmieszaj mnie...
wlasnie mowie o zajebistym podejsciu wiekszosci sceny...
hipotetyczna sytuacja...
stoja ludzie na przystanku...
do jednego podchodzi koles i zaczyna go okladac...
co robi reszta? bo nasza scena stoi dalej i ma w dupie tego ktory nic nie moze zrobic... i twoje zachowanie jest tego najlepszym przykladem... idac twoim tokiem myslowym koles ktory jest okladany powinien powiedziec "jeszcze tutaj mi nie spuchlo"...
idz... "odpusc sobie"...
nie rozumiem Grzdyl, po co znofu to rozdrapujesz? Kfak mowi, ze wraca, Kaszub mowi, ze wraca .. a ty pieprzysz znof o "zajebistosci" naszej sceny .. jest jaka jest, przyzwyczajaj sie, a nie walczysz namietnie o 'wolnosc, rownosc i braterstwo' .. nie baw sie w Don Kichota .. Toczysz juz te boje, ile? Dalo Ci to cos? Nie .. A sytuacja z przystankiem jest zupelnie absurdalna .. moze nie widzisz roznicy, ale to jest SWIAT WIRTUALNY .. Po co mamy sie dolaczac do twoich bojow, jesli i tak to nie przyniesie skutkow .. Ale nie, zaraz znof pewnie wytoczysz jakies ciezkie armaty .. Ale ja sie usuwam w cien, bede patrzyc na te twoje mizerne dzialania na umarlej scenie .. kiedy to zrozumiesz .. :(
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 6:08 pm
..co do sytuacji z przystankiem...dobre porownanie...:)...powiem ci jedno..ludzie a zwlaszcza wiekszosc..nic na tym przystanku nie zrobi tylko odwroci glowe.... :/..tak samo wczoraj..heh..Adi Cie kopnal..ja tez mam/mialem admina..ale go przeciez nie kopne..bo kozaczyc nei bede..pozniej ylko strace admina i tyle..heh..ale powiem Ci ze mialem taka ochote dac mu kicka bo troche sie zdolowalem..jak przegrywalismy Ty doszedles do nas..zaczynalo sie jakos grac..a tu Cie kick :/..ale co zrobisz... 3m sie! pEaCe
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 7:58 pm
..to nic nie zmieni..heh..jesli chodzi o wojne [S] vs Grzdyl...np: watpie w to zeby Pyz zabral Adiemu admina z icp i prozac hahaha ..heh na coolnecie Grdzyl tez go ma....wiec walka total hard core!
Wysłany: Pią Mar 18, 2005 8:32 pm
..mi mozesz dac
hipotetyczna sytuacja...
stoja ludzie na przystanku...
do jednego podchodzi koles i zaczyna go okladac...
co robi reszta? bo nasza scena stoi dalej i ma w dupie tego ktory nic nie moze zrobic... i twoje zachowanie jest tego najlepszym przykladem... idac twoim tokiem myslowym koles ktory jest okladany powinien powiedziec "jeszcze tutaj mi nie spuchlo"...
idz... "odpusc sobie"...
Gdybym nie lubil tego goscia pomoglby im go lac.. nawet nie widzialem kiedy Ciebie Adolf kopal hehe a szkoda Jednego lubisz innego NIE
Cytat:
..co do sytuacji z przystankiem...dobre porownanie......powiem ci jedno..ludzie a zwlaszcza wiekszosc..nic na tym przystanku nie zrobi tylko odwroci glowe.... :/..tak samo wczoraj..heh..Adi Cie kopnal..ja tez mam/mialem admina..ale go przeciez nie kopne..bo kozaczyc nei bede..pozniej ylko strace admina i tyle..heh..ale powiem Ci ze mialem taka ochote dac mu kicka bo troche sie zdolowalem..jak przegrywalismy Ty doszedles do nas..zaczynalo sie jakos grac..a tu Cie kick :/..ale co zrobisz... 3m sie! pEaCe
Strach to Twoj wrog.. poprostu jestes miekki
_________________ KiTkAt > ALL
.
Ostatnio zmieniony przez Kribol Pią Mar 18, 2005 11:05 pm, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum