Zapomnialem napisac, ale juz w czwartek na servku Kali byl komplet demek - milego sciagania, mam nadzieje ze troszke tam poleza.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
_________________ "War is as much a punishment to the punisher as it is to the sufferer." Thomas Jefferson
"I have never advocated war except as a means of peace." Ulysses S. Grant
Wysłany: Wto Mar 22, 2005 9:44 am
..czego ten link nie dziala
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
o i jesdt mje ulubione demko Viteza, bylo kiedys na sterym serwie z demami "pozycja_obrona.zip" , ile w nim akcji, ile w nim życia ;> :) :D 8)
To jest i moje ulubione demko :D a tytul mowi sam za siebie.
Btw demko to nagrywalem grajac z uczelni na pingu ok 200 i bez glosu , na poczatku roku 1999 o ile dobrze pamietam :> i w jakis czas pozniej (czy wczesniej?) dzieki takiemu stylowi gry zostalem przez pyza przyjety do pierwszej, jedynej, oryginalnej wersji klanu MoD na... obronce oczywiscie :>
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
hehe, niezle demko .. po 5 min patrzenia jak campisz kolo cells/roxow wylaczylam .. zmieniasz pozniej pozycje? :P
AAA ja tez tam gralam :D Raz przebieglam przed Vitezem, chyba mialam pod bindem zmienne skiny, bo albo female/male .. ;P i jeshcze moj kuzynos Stokrotek gral .. MaxLila :P to byuy czasy hehe ..
a czego innego mozna sie spodziewac? Sam osobiscie gram juz jakies 4 lata (2 pierwsze w cafe ale zawsze ) a wielu np. wujek szyna ;d kozaczyl jak ja zaczynalem nie ma bata po prostu MUSIMY byc lepsi ;d po tylu latach
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
w ogole jakie te dema niektore sa zalosne ;] teraz polscy gracze graja o niebo lepiej. >> np by wygralo lige polska na bank ;]
Ale spojrz na daty tych demek (nie zipow a plikow w nich) :P . Lata praktyki i poziom sie bardzo podniosl. W tamtych czasach to ja kojarze tylko kilka nickow co moglyby dzis grac na poziomie.. kurz, Malina, Krid, djseba i acinom, Jezus... ale ogolnie to chyba tylko kurz zbocil z raila jak nikt i sam na 5 potrafil wtedy wygrywac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum