Ja mam jeszcze jakies stare demka jeszcze z serwisu demos.ctf.pl. Mam tam demka z roku 1998-2001 jak kogos interesuje jakies konkretne niech sie zlogis domnie na gg.
Magnesis.
mialem sliczna kolekcje dem dm i ctf klasy swiatowej 1997-2000 (glownie scena amerykanska wtedy rzadzila) i sporo polskich z tego okresu, ale nie mam ;p
dysk padl a reszta wyrznalem jakis czas po tym jak rzucilem q2 gdzies w 2002 na zawsze ..czyli na rok czy poltora. Z niedobrych (bo moich) acz bardzo starych dem mogloby teoretycznie ocalec takie jedo demko z ( ctf3 omg pamietam ;p) ktore wysylalem raptorosowi zeby dostac sie do SK -wysylalem je potem portiemu zeby sie posmial ale pewnie tez skasowal. A gadalem z zelem i z kim sie dalo ze chetnie bym gdzies uploadowal (te swiatowe, nie te moje ) a takze z mkuhem duzo pozniej jak zakladali pierwsze serwisy z demami - ale nikt nie chcial down/uploadowac wtedy kilkaset mega - a za nagranie plyty jak to ja bralem sie ze 3 lata ...i nie nagralem.
Wiem zupelnie bezuzyteczny post x_O nie mam dem ale zal mi tej kolekcji teraz .... wiec ku jej pamieci !
ROJTER stary dziadu, wpadlbys na server czasami. Ostatnio cie widzialem, ale zanim zdarzylem wejsc na server, to juz cie nie bylo. Chyba ze to jakis fejk znowu gral, ale to bym zbanowal napewno ;)
No a co do zdjec, to fajna kolekcja trzeba przyznac. No i oczywiscie ta fota rzadzi ;)
hm..Rojter a ja mam takie pytanko bezposrednio do Ciebie-kiedys pare ladnych latek temu istnial przez pare ladnych miechow taki klan jak DV...niczym sie nie wyroznil w sumie wiec nie wiem czy go kojazysz wogole...no ale zapytam-czy masz moze jakies demka z tym klanem zwiazane?
ps- z checia bym jeszcze raz zobaczyl jak moj klan kaleczyl q2 6 lat temu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum