Wysłany: Pią Mar 25, 2005 11:03 am Hey,znow po latach
Czesc all,
odgrzebalem wlasnie q2 po 4 latach nie grania ale troszke sie pogubilem - mianowicie nie wiem gdzie sie teraz gra - serwery przyklejone na forum nie dzialaja badz sa caly czas puste coolnet nie odpowiada - gdzie sie teraz gra???
pozdro all`ya
Re :)
Chyba przesadzasz z tymi 4 latami, bo ja cie pamietam jak jeszcze rok temu grales. No ale zdarza sie pomylic czasami.
Co do serverow - to ludzie dalej graja na coolnecie ( niestety ). Topic z serverami dawno nie byl updateowany, wiec niektore moga nie dzialac, ale mi wiekszosc dziala .. dziwne. No ale na przyszlosc polecam ten program. ( the all-seeing eye ).
No tak rzeczywiscie rok temu na chwile wrocilem do q2 ale szybko znow "wypadlem" - zaczalem pracowac , poznalem narzeczona itp...
Ale wiecie - ta gra, jest tak hmmm... nie wiem jak sie wyrazic - wkrecajaca ze nie mozna o niej zapomniec.Mam juz 25 lat a zaczalem grac majac 18 i ciagle do niej wracam.Mam malutka nadzieje ze kiedys znow choc na chwile zejda sie ci wszyscy ludzie z ktorymi zarywalem noce siedzac na (chyba wtedy to byl jeszcze serv tp) q2.
Wiele lat minelo ale chyba istnieje szansa by sprobowac ich skrzyknac choc na moment.
Bysmy znow spedzili CAŁA noc na servie w zajebistej atmosferze (tak tak moze wyda wam sie to smieszne (mowie do nowych uczestnikow sceny)) ale z tego co czytam na forum vide -> post "nosz qrwa rece opadaja" to jestem w szoku.Kiedys takie rzeczy nigdy nie mialy miejsca a dzis jest to widze codziennoscia.Poza tym moje 5 groszy do topica chyba Kazwy - wiecie nie wmowicie mi ze kiedys (bardzo dawno) wiekszosc ludzi grala pod fejkami - o nie , kiedy wchodzilo sie na serv to od razu widzialo sie kto jest kto, z kim sie zmierze itp.Bylo bardziej hmmm ze tak powiem rodzinnie.
Sie cholera rozpisalem ale jakos samo tak wyszlo - jesli wam to przeszkadza skasujcie tego posta i po problemie...
pozdro dla calej Starej Gwardii i nowych uczestnikow sceny ctf-a
P.S To w koncu na czym dzis zagramy jak serv mam wpisac?
czasem takze na:195.177.211.227:27910 prozac
195.177.196.4:27913 euro
193.110.122.202:27911 TPI(ostatnio jest cos nie tak:/)
194.109.69.81:27910 XS 1 (non-polish server:p)
Eh... Orlen... Wiem, do czego pijesz... ja też "załamałem ręce" jak zobaczyłem co tu się wyrabia... parodia normalnie. I też chciałbym, żeby chocaż od czasu do czasu zorganizować jakieś spotkanko.
Ale żeby zwaliła się Stara Gwardia, to przed pólnocą nie ma szans
PS... kiedyś klanówki jakoś później były rozgrywane no nie? teraz jak po 21:00, to się dzieci burzą, że im rodzice nie pozwalają... czaisz?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum