Wysłany: Nie Mar 20, 2005 11:36 pm
..wesele siostry..cala noc picia..pokonalem ponad litr albo i wiecej niestety wynosili mnie z rana z imprezy...
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Ja wypiłem dwie [..] i cztery ...
[/quote]
na.... co? nap... coo? naplety?!
józek perversie
sarkasm mode undefined
józek mi szkoda ludzi którzy by mieli pisać te konta...
Nie wiem, może ty coder jesteś i się za to zabierzesz to chwała ci za to [jak i każdemu innemy, który by się tego podjął] bo jakby były takie konta to super ale jak ja bym się na tym znał [czytaj: był w stanie zrobić coś takiego] to i tak bym się tego nie podjął ponieważ społeczność ku dwy jest zbyt mała.
tyle ;s
no trig raz do roku to i ryba ludzkim glosem przemowi... a co do powrotu to nie gadaj, kłeja jush zainstalowalem :d ale mushe jakas klawiature zapodac dodatkowa bo na lapie to gra sie tak sobie )
_________________ "to zdjecie nie jest moje.. pytanie czyje? "
Przecierz i tak to nic nie zmieni, ludzie gadali gadaja i beda gadac tak samo, bo prawde mowiac odkad zaczeli gadac to gadaja a nie tak jak kiedys, grali se nie gadali o takich badziewiach i bylo dobrze, kazdy trzymal sie dziarsko i cacy dla wszystkich, teraz sie czpeiaja bujaja rezusy co nie zmieni faktu ze w obecnej sytuacji zawsze sie znajda sie tacy:
1. czepiajacy sie
2. myslacy o udoskonaleniach
3. lejazy na to
4. zbijajacy sie z tego
5. niewiadomo co
6. normalni gracze
jakies jeszcze pomysly ?
@Joseph
Osobista rada, olej to zanim stwierdzisz ze na marne sie trudzisz. Wierz mi szkoda czasu ktory mozesz spozytkowac na cos ciekawszego niz uzeranie sie z ludzmi ktorzy palcem nie kiwna bo nie umieja albo im sie nie chce. BTW na coolnecie kiedys byly tagi na haslo co sie ludziom znudzilo i olali to. Q2 jest archaiczna gra w obecnych czasach i nie ma sensu jej udoskonalac. Mozna jedynie marzyc
Alien3 co do mojej starej xywy to napewno by Ci ona duzo bardzo powiedziala ale niestety jej nie poznasz, btw w DM nie gralem, nie gra i raczej nie bede juz grac. Gram? raczej chcialbym pograc ale narazie nie mam jak bo mam problem z q2, w kazdym razie (o ile uda mi sie bez problemow uruchomic q2, to bedziesz mogl mnie spotkac na serverach pod xywa Jiraiya lub Uchiba Itachi (avatar). Jak jeszcze chesz (lub ktos inny chce) cos do mnie nie zwiazanego z tematem ktoregos z topiku to niech pisze PM.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum