Jiraya wejdziesz na server, to cie szybko rozpracujemy. Wystarczy Portiego naslac i nam powie kto jest kto :)
Wogole to nie rozumiem po co sie bawic w fejkowanie, szczegolnie na forum. O ile w grze jestem w stanie zrozumiec, ze ktos lubi grac pod fejkiem z roznych powodow, to na forum nie widze wiekszego sensu, szczegolnie ze ta 'stara' xywka nas juz postraszyles w paru postach.
Wysłany: Sro Mar 30, 2005 12:29 am
..heh trzeba tu Viteza...on go szybko nauczy...jakis ban czy cos..heh..a tak wogole...to Ty chyba nei masz sam szacunku do ludzi..moze sie czegos boisz? ..siedzisz na tym forum w "kominiarce"...i myslisz ze jestes fajny...Panie Sztuczna Twarz
"Zdejmij maskę spuść wodę skąd to znasz
Pokaż swą prawdziwą twarz jak ją masz"
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
powiem Wam szczerze ze z tymi nickami/lub ksywkami jak kto woli to czasem bywa roznie...ja np. 7 lat temu biegalem sobie jako [DV]eddie..ale jak postanowilem wrocic do q2 pare miechow temu...to patrze-a moja stara ksywa zajeta!..zeby bylo smiesznie przez mojego kumpla ...no wiec cush pozostalo?-zmiana nicka na inny..przeciez nie bede sie wyklocal o takie glupoty z 2 czlowiekiem....albo nie bedzie brykac 2 eddich na serwach
tak wogole to pisze poto te swoje wypocinki w tym celu zeby Wam pokazac ze czasem ktos chce stworzyc jakis nowy wizerunek(lepszy lub gorszy ) lub musi....wiec Jiraya pewnie jakis cel mial w tym ze gra teraz pod taka ksywa jaka widzimy
Wysłany: Sro Mar 30, 2005 1:54 pm
...Kazia dzis chyba spalona w kazdym poscie albo "lol" albo "nabita" bana jej za zasmiecanie:D
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Ja bym to tłumaczył tym, że to co tutaj ludzie piszą nie nadaje się do komentowania. A "no comment" albo "bez komentarza" albo "n/c" jest tak oklepane, że aż strach pisać.
Z drugiej strony "lol" też jest oklepane, ale brzmi lepiej.
ja jak zaczynalem grac z 4lata temu to tak zwany Vampirek[pl]--szyna dzisiaj to on wymiatal kazdego teraz przychodze patrze nikogo znajomego nikogo nie znam ale jakos cienko im idzie i nawet krib ktory kiedys gozej gral to teraz tak famfastycznie nie gra......famfastycznie ale slang
Aj, teraz to zupelnie inna gra jest Kiedys malo kto mial net w domu, chodilo sie grac do kafejek, byla wieksza kultura na serwerach bo ludzie bali sie ze zrugaja kolesia ktory siedzi za nimi i bedzie nie ciekawie Tak naprawde pierwsze polskie klany powstaly w kafejkach ;] ( z Tego co wiem to roa napewno )
QDA, to był klan założony przeze mnie, jego żywot nie trwał długo, może z 3-4miesiące. Zapisany był nawet do ligi KAI, która, o ile dobrze pamiętam, nie wystartowała;-)
Cytat:
Wystarczy Portiego naslac i nam powie kto jest kto
To muszę przyznać, że swego czasu, Porti stwierdził, że dałby sobie rękę uciąć, że ja to Jigsaw, dosyć mocno mnie dowartościował;-)
pzdr.
PS. Proszę się nie przerazić moimi postami, ściągam cs'a, po prawie rocznej przerwie i odgrzebuje co się da:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum