Pury [1] - za spamowanie forum i bezsensowne posty [ tydzien, miesiac, rok - w zaleznosci od humoru admina ]
Jiraya - za bledy z przeszlosci [ perma ban ]
Szczekus [1]
Ostatnio zmieniony przez Adolf Pon Kwi 24, 2006 6:41 pm, w całości zmieniany 3 razy
Jiraya - czyzbym mial sluchac fejka ? Vitez by mnie skarcil za takie cos ;)
Wracajac do topica, a wlasciwie do samych banow. To ja dobrze wiem, ze zdecydowanie wiecej osob na niego zasluguje, ale po prostu mam za dobre serce zeby wybanowac pol sceny. Generalnie nie lubie usuwac postow czy tez calych topicow, jestem za zdecydowanom wolnoscia slowa! Ale... pury przesadzil. Dzisiaj w ciagu 5 minut wysmarowal z 10 postow, z czego 10 nie mialo wogole tresci ( glupie wstawki, po co to ? ). To oczywiscie dzisiaj, bo ten jego smieszny nawal postow trwa juz od jakiegos czasu. Ja rozumiem, ze forum jest po to zeby pisac na rozne tematy - luzne tez, ale spamowanie bezsensownymi postami to juz przesada. Lepiej kogos pojechac wulgaryzmami, niz napisac 10 postow bez jakiejkolwiek tresci. Przynajmniej jak dla mnie flamewarsy powinny byc! Wogole to niech sie cieszy, ze dostal tylko na tydzien bana :)
Mam nadzieje, ze niektore osoby troche wyluzuja, patrzac na przyklad puryego. Bo nastepnym razem nie bede taki litosciwy :) Forum juz jest tyle lat i zawsze 'jakos' to bylo, a nie chcialbym robic smiesznych regulaminow, zeby nimi narzucac sposob postowania. Po prostu piszac na forum trzeba uszanowac reszte osob, ktore to musza czytac - a glupiego spamu sie nie czyta za dobrze.
[quote="ADOLF"]
Wracajac do topica, a wlasciwie do samych banow. To ja dobrze wiem, ze zdecydowanie wiecej osob na niego zasluguje, ale po prostu mam za dobre serce zeby wybanowac pol sceny.
[/quote]
Hmm jakbys wybanowal pol sceny to ile by jej zostalo ? 20 osob ? : D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum