Drogi Panie administratorze, zwracam się do Pana z ogromną porśbą przydzielenia mi nowego statusu na forum ctf.pl. Mój wymażony nowy status to "For the Horde!". Prośbe moją motywuje tym, iż po rozmowie z obojgu nam znanym [S] Maliną, zostałem pożegnanym tym oto stwierdzeniem i uznałem, że musi to zostać uwiecznione. Nadmieniam, iż prośba moja jest jak najbardziej poważna i wcale nie ma związku z dniem 1 kwietnia, znanym jako "Prima Aprilis". Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
kolejny swietny topic..poprostu rece opadaja
...nie wiem czy to zart czy nie-cos tu pisze ze nie...pewnie wyjde na jakiegos zgreda po tym co teraz napsize-ale trudno
tak wiec-mam pytanie: dlaczego kiedy ktos z graczy nie zaliczajacy sie do tzw. czolowki zamiesci topic lub posta ktory nie ma jakiegos wyraznego sensu-jest od razu krytykowany przez pol sceny ctf itd itp....ale kiedy ktorys z "wymiataczy" stawia takie topicy(lub posty) wszystko jest ok...i nikt tego nie zauwaza??
spoko-wolnosc slowa itd...ale badzmy konsekwentni-jezeli topic jest zly to mowmy ze jest zly...a nie robmy szopki i nie udawajmy ze jest ok kiedy nie jest....
duzo mowi sie na forum o "nowych" ktorzy psuja niejako ta scene-i to w duzej mierze prawda....ale Ci "starzy" maja tu duzy wklad...to wszystko
ps. od razu mowie ze nie zamierzalem zaczynac zadnego flamewara lub cos wtym stylu....jezeli chce ktos cos napisac na temat-z checia poczytam....jezeli chce mnie zjechac lub cos wtym stylu-oto moj nr gg 1700177
heeh cos w tym jest .... a tak z ciekawosci pyza co ty odpierdalasz dawaj na q2 S CIE POTRZEBUJE no chyba ze masz to w () ... cos za duzo tych topicow ledwo kumam co z czym .....
To był pierwszy kwietnia i chciałem być zabawny, przepraszam
Szczekus, ja nawet q2 już nie mam, configów moich, paków, nic kompletnie.. pozatym mam WoW'a.. a WoW.. to WoW zagrasz kiedyś to zobaczysz.. Jedyne co mnie tu trzyma to to, że znam większość i jestem (i będe, dopóki mnie nie wyrzucą) nadal w [S] no i trzymam (i bardzo starannie pilnuje ) servery q2ctf =))
a ci musze powiedziec ze gralem gralem w bete ale wole lineage 2 chroncal lepsze od wowa.... bez 2 zdan ..miec swojego pupila ktoremu siegasz do jednej drugiej wysokosci paznokcia !! to jest cos .......... jak by jakies pytania to do [P]oooha o w to napierdziela ........
ps: a wow jest gitez z tego co tam gralem ale i tak wole q2
ps.nr.2:pyzmenie a czemuz to skasowal q2 pogral bys ale wiesz co do starych smieci zawsze sie przychodzic i odchodzi ;d
otóż to było tak, że chciałem zainstalować Windowsa, na primary master na partycji wydzielonej "na końcu dysku"... Ale Windows, jak to Windows.. powiedział mi "pałuj się" i wpakował się na początku i zniszczył mi cały FAT, a że byłem zły to wyczyściłem dysk i olałem.. poszło mi w ten sposób 80GB muzyki/filmów, q2 i pare innych dupereli.. ;P
I dlatego ja swojego q2 trzymam na dwoch CD jeszcze, oprocz tego na CDRW, i na ofline'owym, backupowym dysku na ktorym mam zapasowy system, ghosta itp.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
a ja q2 mam na dyskietce a tak pozatym to lerzy gdzies po gomu ostatnio kat sie nia bawil...no jedziemy do teleamigos wynajmniemy gosci do pilnowania dla viteza jego plytek z q2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum