osiolek.com daje tylko linki.. musisz sobie zaisntalowac jakiegos klienta do torrentow np. azerus.. zreszta jestes w sieci lokalnej? jezeli tak to dupa bo passive w 100% dziala tylko w dc++
_________________ przepraszam ze sie odzywam :>
a i fejkow nie lubie...
Od niedawna mam upierdliwy problem. Co jakieś ~15 sekund mam jakieś wtyki systemowe [nic wspólnego z lagiem]. Po prostu komputer mi się zatrzymuje na ~1 sekundę. Ale tylko w Q2. A zdarza się, że po tym jak się "odwiesi" to mysz mi nie działa. i tylko mogę sobie strafować jak bez +mlooka Raczej wykluczyłem dźwięk i grafikę [reinstal sterowników, gra z wyłączoną kartą dźwiękową w systemie, gra na sofcie, różne rozdzielczości].
Joseph: a przeskanuj sobie kompa. Np jakims skanerem online (mks albo symantec), oprocz tego Ad-Aware, Spyware Doctor i Secure Task Manager. Nastepnie przydalby sie jakis Windows Optimizer/Registry Cleaner itp np z pakietu Norton Utilities...a na samym koncu defragmentacja, lepsze chlodzenie i mocniejszy zasilacz.
W sumie szybciej niz te skany moze ci wyjsc reinstalka
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum