Wysłany: Pią Kwi 08, 2005 12:18 pm
hehehehe...dupy ...ta w szkoel to zawsze ich mnostwo bylo..a teraz te 15 -16 tak szczuja..ze nie wiem co....teraz to okraglejsze i w ogole..co one jedza..za moich czasow to same ciche myszki byly...rzadko kiedy jakas laska sie nawinela hehe..te Matrix w gimnazjum to masz raj:D// ale te starsze sa lepsze:D pEacE ..czu Olu :*
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
wolf raj to ja mam wszedzie ...a w klasie to mam same gnomy 1.50wzrostu...a w szkole to nawet.nawet....nie kaz sorry za ta babcie ale ja nie dziadek a duzo mi do niego brakuje
Raj powiadasz... Nie dziwcie się, że takie 14-15tki to teraz odpier----ją takie rzeczy... ostatni widziałem kobitę [może z 25-30] z małą córką ubraną w różowy sweterek ledwo piersi zakrywający, różowe plastikowe mini, z pod których widać było majtki... oczywiście różowe plastikowe buciki z czubem 2 razy dłuższym niż stopa... i umalowana lepiej niż Pamela [zgadnijcie na jaki kolor] .... aha i włosy w lakierze... dziewczynka miała może 4 lata...
tylko co to ma do tematu? no ale chciałem się podzielić.. sorry..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum