Wysłany: Nie Kwi 10, 2005 10:11 pm Wladca polskiego kanalu na quakenecie
Zakladam ten topic aby pochwalic postawe Azesa - naszego Pana i Wladcy kanalu #ctf.pl na quakenecie.
Kopanie ludzi po przegranym meczu zdecydowanie zasluguje na pochwale.
GG Azes z tym twoim dzieciecym podejsciem "ja zalozylem ten kanal i co mi zrobisz" .
Gratulacje - oby tak dalej, trzymaj ten kanal twarda reka i nie pozwalaj by jakies mendy co smialy wygrac z Rc sie szwendaly po nim
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
_________________ "War is as much a punishment to the punisher as it is to the sufferer." Thomas Jefferson
"I have never advocated war except as a means of peace." Ulysses S. Grant
i po chuj ten topic Vitez, imo jestes zalosny. Dla mnie ciec o malych mozliwosciach...... nie bede sie rozpisywal bo mysle ze zlapales... a tak apropo to zeby po meczu z omen ktos wszedl na moj kanal to bym olal a nie banowal
A czemu tak nie pisales w topikach gdzie lamy plakaly ze dostaly ode mnie kicka/bana/shutupa na serverach? Taki sam sens tego topiku jak i tamtych. Ot mialem taki kaprys - by pokazac choc raz ze i ja potrafie plakac na kicki a nie ze tylko na mnie mozecie sobie bezsensownie wsiadac.
Tak - topic JEST bez sensu, tak jak rozne poprzednie topiki z plakaniem ze JA kopalem.
A jak ktos chce ponarzekac ze zalozylem ten topik tak jak ty szyna narzekasz, to opodwiadam - a po chuj byly topiki o tym ze Vitez kopnal/zbanowal kogos?
Roznica zadna, sens taki sam, przydatnosc zadna... no jest jedna roznica - ja czasem kopalem bo powod byl... to ze Rc przegralo z TIC to zaden powod do kopania.
Cytat:
Dla mnie ciec o malych mozliwosciach...... nie bede sie rozpisywal bo mysle ze zlapales...
Oczywiscie ze zalapalem. Zalapalem jeszcze zanim napisalem ten topic. tylko mialem kaprys sie poskarzyc tak jak wczesniej na mnie skarzono - specjalnie napisac taki "pochuj topik" by pokazac jaki to jest bezsens - i kopania i skarzenia na kopanie.
Cytat:
a tak apropo to zeby po meczu z omen ktos wszedl na moj kanal to bym olal a nie banowal :P
Ja nie wszedlem na kanal, ja na nim bylem. I nie byl to ban a kick... ot musial se ulzyc. Bana sam sobie dalem bo nie wejde wiecej na kanal Wielkiego Pana i Wladcy - Ojca Zalozyciela #ctf.pl ktoremu nikt nie moze podskoczyc.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Vitez teraz poczules sie jak ci wszyscy których sam wykopales z serwera. Miłe uczucie ?
:arrow:
Nic Nuc nie zrozumiales... ale nie spodziewalem sie i tak :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum