Wysłany: Wto Maj 10, 2005 10:11 pm SZYNA-> CHUJ CI W DUPE NYGUSIE!!
...dal mi bana na cool bo mu wczoraj nie chcialem dac hasla na tpi...i smiac sie nie wolno..w dodatku z niego ..jest w sumie z kogo...sram na Ciebie..heh..kielbasa..
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
dostales bana za brak szacunku dla admina. Proste i logiczne, prosilem Cie o haslo na admina lecz mnie olales a mial sie odbyc mecz ewc vs pks, przez Ciebie musielismy zmienic server. Takie jest zycie.
Ps. Olal cieplym moczem.
haha, nice szyna mogles odpisac w ramach bana "... to pakuj kurwa mandzur i wypad z celi!!!.." /skoro juz tak w klimatach 'symetrii' jestesmy/
a co do sytuacji to chyba gralem nawet wtedy ale nic nie pamietam
Wysłany: Sro Maj 11, 2005 8:32 am
Siemano traper ..a Ty Sid ZM...wiem ze wpierdalasz makowce z Adminami....rozprowasz sie na arenie..i do tego lizesz dupe..STFU..czy jak tam w tych waszych skrotach ...jEszcze wszyscy wyladujecie na Haremie i wam dupska pekna...
ech..jak ja kocham ta nasza scene ctf, ta rodzinna atmosfera i wogole.. ...a tak powaznie-to w calym tym zamieszaniu nie rozumiem tylko jednego, wiem ze nie musze ale jednak nie daje mi to spokoju ...: wolf mial admina...to jest fakt-fakt tesh ze nie dal hasla/mial jednak usprawiedliwienie=to On dostal haslo i jest ono wylacznie dla niego-w sumie rozumiem go...szyna-nie miales hasla...miales byc sedzia meczu-wiec jak by nie patrzec to haslo by sie przydalo Ciebie tesh rozumiem....chodzi tylko oto ze nie bylo by tej sytuacji gdyby poprostu ktos inny byl sedzia i znal to gupie haslo(to chyba nie problem zawolac kogos innego przez gg?)..co za tym idzie; nie bylo by dyskusji na serwie, topicu na forum oraz bana dla Wolfa za "brak szacunku dla admina" co chyba nie tylko mnie smieszy....mam nadzieje
ps. Auchim-jezeli Wolf Twoim zdaniem powinien dostac bana na forum za ten topic lub inny...to ja Ci wymienie od reki kilkunastu, ktorzy takze powinni dostac tego bana...
Yokai nie o to mi chodzi, poprostu widze ze sie nic nie zmienilo ciagle ktos po sobie jedzie I love this game
Moze poprpostu zalozyc topik ze skargami i jakimis takimi podobnymi sprawami bo zakladanie topikow 'chuj ci w dupe.." i jechanie po ludziach jest bezsensowne i swiadczy o inteligencji i poziomie a takie sprawy mozna zalatwic inaczej
ech..zaraz wyjdzie nato ze sobie posty nabijam....ale z grzecznosci odpowiem
Adolf...moze w sumie troszke przesadzilem z tymi "kilkunastu osobami"(nawet napewno)..cush kazdy sie czasem unosi ...ale jest kilka osob ktore MOIM skromnym zdaniem przeginaja z postami lub topicami i ogolnie dzialaja mi na nerwy...ale jak juhs mowilem to tylko moje zdanie osobiste, nie bede ich krytykowal na forum publicum bo przeciez ja takze moge byc krytykowany przez nich i im takze moga sie nie podobac moje wypowiedzi (i ogolnie to tesh im moge dzialac na nerwy )...a za pepek swiata staram sie nie uwazac
wymienic moglbym Ci ich gdybysmy sie spotkali w realu...w tedy ok-moze bedzie kiedys okazja..swiat jest maly
Wysłany: Sro Maj 11, 2005 1:25 pm
...inaczej tez mozna ..a wkurwia mnie to ze jakis Szyna czuje sie twardy bo adminy ma....wywyzsza sie nygus....zreszta mam to w dupie heh..tak samo jak i Was...a kogo to juz wiadomo
Nie wiem po co nie wiem dla czego ...
Scena Ctfa jest mala , skad wiesz wolf czy jak bys dal dla szyny haslo to moze on by Ci potem swoje dal jak bys potrzebowal ...
PS: Po co rugasz szyne nie lepiej na piwko pojsc ...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum