A WIEC TAK ;) ... nie mialem czasu jeszcze sie tam przejechac, po kolosie z pipu ktory mam w niedziele wsiade w moje 4 kulka i przejade sie tam wybadac co i jak. Ale jak dostalem "niepewne" informacje, domki sa/beda ;) 6-10 osobowe, w cenie, 80/100zl za dobe. ;)
wszystko postaram sie wyjasnic, do 12 kwietnia. pozdrawiam. ;]
12 domków kempingowych, cena: 50-100 PLN za domek, w domkach: aneks kuchenny, łazienka z prysznicem,
Opis obiektu:
bilard, świetlica wyposażona w sprzęt audiowizualny; w pobliżu: plac zabaw, boisko do siatkówki; najchętniej odwiedzany akwen wodny na Śląsku
--- tak czy inaczej, będziecie cały czas pić
W domku można spać do 10 osób (sprawdzone), tylko, że jest to raczej dyskomfort (podłoga itp.). Będe tam przejeżdać to zrobie wam fotki w wewn. Jeżeli myślicie na poważnie o przyjeździe, trzeba by już rezerwować. To jest raczej oblegane miejsce i ludzie lubią tam spędzać słoneczne dni.
W razie pytań, dzwońcie bezpośrednio do firmy, która wynajmuje domki: 032 3805415 . Ja raczej forum nie czytam, więc wam nie pomogę.
a ja dodam, ze subowi za to dalem, 20zl ;D bo mi sie nie chcialo jezdzic, i pytac, ale cala zaslugie i laury ja zbieram... ;) tak samo flaszki za podziekowania, za organizacje. ;)
jos...ten domek "swidnicki" byl by raczej pusty ...zobacz ; tak naprawde kto by pojechal od nas; kaszub pracuje, bresoft tesh, andzin idzie do woja, sin ma to w dupie, sator pewnie by pojechal-ale pracuje, vasquez siedzi w anglii, maly pracuje, spido nie wiem, dante tesh raczej zapracowany, bandyta tesh widzialem ze gdzies pracuje wiec tesh niewiadomo, ...ja jakby co tesh odpadam-bede mial przejebana sesje...to jush pewne/no chyba ze mnie wyjebia-to moge jechac ...wiec zostaje jakby co wolf,fejk i Ty..troche malo...a jakos tesh nie widze ich checi do wyjazdu
no w sumie prawda... ...tylko ze gdybyscie sie we 2 z wolfem spotkali... to byscie sie pogryzli zapewne po ostatnich wydarzeniach..albo rowno najebali na zgode - vote odp. 2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum