jednak to nie zmienia faktu ze wolf nie mial obowiazku dawac admina szynie (powinien sie zwrocic do tego od ktorego dostal wczesniej - bo wolf pozniej moglby miec przez to problemy a jak widze jest jedna z niewielu osob na scenie ktory posiadajac admina zachowuja go wylacznie dla siebie i nie daja go osobom postronnym - co ci sie chwali)
do tego szyna nie mial moralnego prawa kopac wolfa z servera za to ze tamten mu nie udostepnil admina... takim wyjsciem z sytuacji (uzycie elementu silowego ktory nie rozwiazuje problemu a jedynie nasila konflikt jest - jak juz wczesniej nazwalem takie zachowanie po imieniu - prostackie i prowadzace do powstawania niepotrzebnych konfliktow...
bynajmniej nie przemawiaja przeze mnie jakies prywatne utarczki z szyna ale ten pan lubi narzucac innym swoje zdanie i jego (nie zawsze najlepsze wyjscie) zawsze musi byc na wierzchu... co przy asertywnosci drugiej strony prowadzi do konfliktu...
wolf ty tez powinnienes uzyc bardziej odpowiedniego slownictwa do naswietlenia problemu... wiem ze zdarzaja sie ludzie ktorzy potrafia wytracic czlowieka z rownowagi ale najlepiej jest olac... bo po co?
najlepsze rozwiazanie? zapomniec... przejsc z tym do porzadku dziennego ale i wolf i szyna beda pamietac o takim wypadku... nie przepraszac sie bo i tak nie wierze zebyscie byli w stanie to zrobic... nie uprzykrzac sobie zycia bo i jedna i druga strona jest w stanie to zrobic a lac sie po mordzie w nieskonczonosc nie ma sensu... zamknac ten topic bo zawsze mozna sie przyczepic do kazdej wypowiedzi jezeli tego naprawde chcesz - "i love interntet"... i jeszcze raz powtarzam... OLAĆ.
pozdro.
i tradycyjnie ponawiam prosbe o zmiane opisu pod avatarem...
jednak to nie zmienia faktu ze wolf nie mial obowiazku dawac admina szynie (powinien sie zwrocic do tego od ktorego dostal wczesniej - bo wolf pozniej moglby miec przez to problemy a jak widze jest jedna z niewielu osob na scenie ktory posiadajac admina zachowuja go wylacznie dla siebie i nie daja go osobom postronnym - co ci sie chwali)
Taka mala uwaga, jezeli to byl admin sedziowski to nie masz tutaj racji (jest jeden admin kazdy sedzia posiada identyczny) i mysle ze wolf powinien przekazac admina dla szyny (tylko tutaj wchodzi kolejna kwestia, wolf nie jest juz sedzia i nie powinien miec admina ligowe, ale to juz niech mnie glowa boli by tego admina ligowego nie mial). Ale moge sie mylic bo nie wiem na jakim serverze byla ta akcja i o jakiego admina chodzi ligowego/prywatnego, mozliwe ze to inny admin i ma go z innego zrodla.
Cytat:
opisu pod avatarem...
nad Grzdylu nad , moze dlatego Twoje prozby sa rozpatrywane negatywnie =]
Wysłany: Pią Maj 13, 2005 1:37 pm
..dobra koniec.. porozpisywali sie....po ki 8888...a takie bany znikaja jak sie zrestartuje serw...na next day wszystko wporzadku chodzilo....ale i tak Cie mam kielba w dupie:]
co do aDmina to se mam hehe..zabierz mi
Grzdylu racja nie powinienem ..ale co wolnosc slowa pEaCe
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
nad nad...
nad pod czy z boku i tak do nikogo to nie trafia...
co do watpliwosci mozna przyjac zalozenie ze wolf mogl nie miec pewnosci ze szynie nie zostal zabrany ten admin z powodu jakis problemow z jego adminowaniem...
Wysłany: Pią Maj 13, 2005 4:30 pm
...sam sobie ciagnij ..pedal jestes czy co? ..mam znajomych w Bialym...i podobno mowia na Ciebie niektorzy..."serdeleczek" a nie szyna
Wysłany: Pią Maj 13, 2005 10:37 pm
...heh tylko nikomu jej nie dawaj ...szyna czy Ty czasem masz vectre albo astre?
szyna... adminowal spoko... ale co innego miec admina i go uzywac a co innego w trakcie zbierania graczy szukac kolesia ktory moze ci podac haslo... mniejsza bo znowu wychodzi natura graczy polskiej sceny... zagralismy na coolnecie i nic sie nie stalo...
panowie olac i bez wyzwisk... bo do czego to prowadzi? ktoras strona wygra i co? i tak inni pomysla ze oboje jestescie ograniczeni...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum