Pytanie czysto porzadkowe. Wiadomo ze niektorzy z przywyczajenia wola niektore tematy na glownym forum, ale skoro juz powstal ten dzial, to mozna przeniesc tutaj wiekszosc offtopicowych tematow do tego dzialu ( np. kawaly ). Dlatego tez prosta ankieta, 3 dni :)
Przeniesc tu... na glownym juz sie polapac nie da... ;]
i zalozyc tu jakis temat ogolny... bo czasem ludzie dla jednego pytania czy zdania zakladaja nowy temat... ;] np. temat "vitez" "hehehe" ktore w ogole nie wiem po co zostaly stworzone...
_________________ "Wants to be a hunter again
wants to see the world alone again
to take a chance on life again
so let me go"
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
czemu przenosić do działy pogawędki? IMHO prościej jest przeszukując forum przeszukiwać tylko konkretny dział (aka ctf.pl) niż całe forum (vide zużycie zasobów systemowych na serverze )
lub tak jak Kiler proponuje, archiwum..
[edit]
uprzedzając pytania mniej myślących osób -- czemu archiwum a nie pogawędki? bo w archiwum nie będą generowane nowe tematy nie związane z tematyką i będzie ich mniej...
[/edit]
p.s.
MoRo... MAGICZNA, super ukryta, ciężka do zrozumienia i zauważenia, że nie wspomne o domyśleniu się jej znaczenia... opcja "Szukaj" !
Sorki ze tak oftopic.....
Ale Krb daj czasem siostrze usiasc na kompie Masz taka fajna siostre i jescze ja z kompa zganiasz wrrrr Wsydzil by sie, Staruszku P
Ale Krb daj czasem siostrze usiasc na kompie Masz taka fajna siostre i jescze ja z kompa zganiasz wrrrr Wsydzil by sie, Staruszku P
No to czekamy na kolejny link do sympatii ?
sie qrka wiosna zaczyna na dobre i chlopakom w glowkach szumi
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
CHwila co jest grana.. co ja robie w tym topicu i to jeszcze z siostra? =]
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum