Wysłany: Wto Maj 31, 2005 1:20 pm Mam problem! z myszka Logitecha Mx518!
h3ll0, mianowicie niby wszytko oki robie, tzn instaluje podlaczam i gitara powinno byc, no niby przyciski te dodatkowe sa dostepne(moge zmieniac czulosc myszy, cofnac strone przyciskiem), ale w programie SetPoint nie widze dodatkowej zakladki gdzie mozna przypisac pod te klawisze inne opcje badz zmienic czulosc itp., Ma ktos moze jakies pomysly o co tu chodzi? Vitez? bo chyba ty masz takom myszke, moze jakies niestandardowe sterowniki (linki mile widziane, bo nic nie moglem znalezc:( ).
aloha i thenk u from the mountain
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Najpierw podpialem myszke - dzialala jak zwykla myszka (prawie bez kontroli przyspieszenia, predkosci itp) - bez niej ciezko by mi bylo odpalic przegladarke i sciagnac stery. Po sciagnieciu sterownikow odpalilem je, same wykryly myszke i ja odpowiednio ustawily.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum