Ej chlopaki wie ktos dlaczego icpnet nie dziala?? byl dobry serv do treningow i clanowek ale sie spierdolil i teraz trzeba grac na tpi ktore co 2mape ma wtyki i trzeba admina
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 7:51 pm
...wlasnie slucham radia interetowego..i mi przerywa...co mam zrobic hah!! Duuuupeee sie smaruje!!
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Wysłany: Pią Cze 17, 2005 12:20 pm
mam problem od strony technicznej a mianowicie wiesza mi sie q2, nie wiem czemu poprostu wszystko staje w miejscu i tylko twardy reset pozostaje....(athlon 1,6, 512 ram, GF2)
Jeżeli ktoś ma jakieś koncepcje co to może być to byłbym dźwięczny.
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Rozwiazanie twojego problemu to jak szukanie igly w stogu siana. Powodem moze byc doslownie wszystko. Nie wiem dlaczego sugerujesz, ze to problem sprzetowy, bo to rownie dobrze moze byc cos zwiazanego z softem ( winda albo sterowniki ). Natomiast jezeli chodzi o sprzet, to z podanej konfiguracji raczej nie mozna nic wywnioskowac, bo wszystko powinno grac. Moglbys tez napisac i sprawdzic czy wieszaja ci sie tez inne gry, bo skoro Q2 ma sie wieszac z winy sprzetu, to inne gierki tez sie powinny wieszac, nie ma mocnych. Jedyne co mi przychodzi do glowy, to przegrzewanie sie karty graficznej albo procka ( sprawdz czy wiatraki dobrze chodza albo temperature w biosie ), no ale tak jak napisalem, te problemy powinny tez wieszac inne gry. Problem moze byc tez z ramem, ale tutaj niestety potrzebujesz jakis ram na zamiane zeby sprawdzic.
Generalnie to bym szukal przyczyny w sofcie, chyba ze nie tylko ci Q2 pada, ale tego to juz nie wiem(y) ?:)
Wysłany: Pią Cze 17, 2005 3:19 pm
już piszę sprostowanie , rzeczywiście sprawdziłem i inne gry też czasem się wieszają w ten sam sposób (komputer nie reaguje), sam program q2 jest raczej wporządku bo mam go od jednego ze starszych graczy i o ile wiem u niego działa dobrze natomiast winde instalowałem już pare razy różne wersje i dalej to samo było (sterowniki też różne były). Jeszcze pozostaje sprawdzić chłodzenie...
_________________ "Wymagaj od siebie więcej, niż ktokolwiek inny od Ciebie wymaga."
Wysłany: Sob Cze 18, 2005 3:15 pm
Droga redakcjo bravo girl. Bawiłem sie ostatnio pakami w swoim quaku sciągałem nowe stare kasowałem wymieniałem etc i teraz jak odpalam q2 to nie mam duzej ilosci textur do podstawowych map jak np ctf1 , a zamiast techów mam dużą białą kropkę. Z grapplem to samo ;] czy redakcja mogła by mi wyjaśnić jak to najszybciej naprawić nie mając płytki z q2 ? tzn właściwie powiedzcie mi co wyżuciłem bo w afekcie usunołem z kosza wszystko
Drogi czytelniku:
proponujemy najpierw myśleć poźniej kasować.
Jak ci wiadomo musisz mieć paka z brakującymi lementami. Zazwyczaj w pakach użytkowników nie ma takich pierdół, zostawiają defaultowe.
Co do textur redakcja proponuje zajrzeć do http://download.ctf.pl/ inne i ściągnąć textures, env i ent.
Oprócz tego ściągnij sobie q2 + ctf i skopiuj paka.
Pozdro, kupuj nasz magazyn częściej...
1) zlom ci sie przegrzewa
2) zasilacz masz za slaby
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum