..a ja bede konsekwentny w tym co pisalem jakis czas temu i co teraz potwierdza Olka-nawet jesli ten topic jest bezsensu (chociaz nie do konca sie z tym zgodze ! ) to ostatecznie lepeij zeby mozna bylo sobie gdzies cos podrukowac nish wejsc na forum i zobaczyc 0 nowych postow...a jezeli jush mowa o topicach bezsensu to np jeden topic bez sensu(ktory chyba jakos tak sie zwal) w ciagu ostanich dni tesh powstal...wiec dlaczego nie zjechaliscie jego tworcy??..qwa jak ma byc normalnie na tej scenie skoro nikt nie ma za grosz tolerancji.....
wiesz co shinoda a pozniej wejdziesz w topic "quake 5lat temu a teraz" i powiesz ze nikt nie ma kultury i jest syf a wejs przeczytaj swoja wypowiedz i przemysl czy dobrze zrobiles ze tu wogule wszedles Rolling Eyes
do mnie pisze?
ps. a co do wakacji ... dla mnie sie konczyly juz wiec "wes" mi tu tu nie pitol o kulturwie. jedz, dymaj, odpoczywaj-wypoczywaj i nie zakladaj slabych topikow. hf
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 6:49 pm
..ja tam na zaden zjazd sie chyba nie wybiore..jak juz to do Warszawy zeby popic i posmigac po jakis klubach z Pj ...ale jak Ming przyjedziesz do Lublina...moze Matrix Cie zaprosi..to z checia Ci pokaze co bedziemy mogli wtedy zrobic
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 8:54 pm
no no UwaGa Matrix to kon 188 cm wzrostu i cwiczy muay thay :D
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum