A wiec tak ! ogolnie beka dzisiaj zauwazylem, po przniesieniu pliku wsock32.dll (plik kfk) na pulpit (aby q2ace dzialalo) Internet Explorer nie dzial:) Poprostu lol, glupi plik z kfk dal mi do myslenia
A wiec tak ! ogolnie beka dzisiaj zauwazylem, po przniesieniu pliku wsock32.dll (plik kfk) na pulpit (aby q2ace dzialalo) Internet Explorer nie dzial:) Poprostu lol, glupi plik z kfk dal mi do myslenia
A tak z ciekawosci - usunales go z katalogu quake2 czy moze z z Windows/system32 albo windows/system?
wsock32.dll to tak na prawde nie jest plik od kfk czy Bteme - to plik ktory (najprosciej piszac) zawiera instrukcje sieciowe (tzw. Specyfikacja Winsock) z ktorych inne programy korzystaja - dla biteme czy kfk specjalnie zmieniony aby w/w programy spelnialy swoje funkcje - proxy
Plik wsock32.dll ktory "przychodzi" z windowsem musi pozostac tam gdzie go winda sobie wsadzila...
Moim zdaniem cos ci sie winda wykrzaczyla, bo q2 nic z tym nie powinno robic. Tzn wsock z kaalogu q2 nie powinien zawieszac windozy tak wnioskuje z wieloleniej praktyki windozy i q2 i polecalbym reinstal windozy
Az tak niezbedny ci ten winsock na pulpicie czy mozesz go spokojnie skasowac i trzymac w normalniejszym miejscu by nie zwieszal windy? A caly topic potraktowac jako ciekawostke i ostrzezenie - nie wrzucac winsocka na pulpit! :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Moja mala uwaga i spostrzezenie nie zawsze winsock psuje winde, ja nie raz wuciagalem winsocka na pulpit i jakos migdy mi sie to nie przytrafilo ale uwacaqjcie bo ja moglem miec to szczescie ze mi sie nie zepsulo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum