Hi! Kcialabym sie zaopatrzyc w jakis przenosny mp3 player .. najlepiej 512 mb/1gb ;) A ze kompletnie sie na tym nie znam, to prosze Was o pomoc .. Moze cos polecicie, cos odradzicie itp itd ;)
Wysłany: Pią Cze 10, 2005 1:50 pm
..moj ziomus taki ma i jest zajebisty.zajebiste menu..poreczny..lekki..spoko spoko..ja bym kupill ale 400 zl..heh daj Panie spokoj...kupie walkmena za 10 zl od ruskich na bazarze:P;)
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
No wuasnie, sie zastanawialam nad Muvo Creativa .. ale z jednej strony, jest drogi w porownaniu z konkurencja a z drugiej slyszalam, ze sie czesto psuje .. :
kazus poniewaz interesujom mnie mp3playery bo sam przegladalem sie chyba z 2 miesiace roznym na necie czy to w sklepach
powiem tak, Creative MuVo - hmm fajne male ale jak dla mnie wielgasny miuns za moc poprostu jak na taki sprzet jest denna, no chyba ze nie lubisz glosno sluchac muzyki, ale co to za przyjemnosc jezeli idziesz miastem a slyszysz co w kolo sie dzieje .... najlepszy sprzet to chyba ma firam Iriver - a wiem bo sam mialem sprzecik z tej firmy!, byl cudowny! ( http://www.iriver.pl/ ). Przegladnij oferty tej firmy, goraco polecam! A qp najlepiej na allegro, bo chodza taniej i to o wiele;] ja swojego qpilem za 850zl heh a na allegro wtedy chodzil po 700zl;] drobna nadplata
JESZCZE RAZ IRIVER-RULA
-polecam iFP-795 badz model wyzej... ten iFP-795 macalem i jak dla mnie bomba;D
Nooo, wiem Fejk, ze Irivier Rox .. tyle, ze on to jeshcze bardziej odstaje cenowo :P Ja kce max 500 zl wydac .. A irivier 512mb kosztuje 600 zl .. :/ To za duzo .. Nie znasz jakis tanszych ? :P
mam MuVo Creativa 512... i w sumie nie slysze ruchu ulicznego jak mofi f3jk... dla mnie glosnosc ospowiednia... a nawet jesli czasem slychac przejezdzajacego tira... lub szum wiatru na nartach... to zagluszyc tego sie nei da bo wiekszej glosnosci zniesc nie bedzie sie w stanie... chce sobie kupic gigowy... bo w sumie 512 to troche malo... ale naprawde polecam nic sie z nim nie dzieje... ile kosztuje nie wiem...
_________________ "Wants to be a hunter again
wants to see the world alone again
to take a chance on life again
so let me go"
creativy są hujowe, ich głośniki są słabe, mp3playtery średnie [ale mają strasznie hujowe słuchawki] więc jeśli cię nie stać na irivera, nie ma jakiejś znanej firmy [prócz creative] w twoim przedziale $ to bierzed creative.
Wysłany: Pią Cze 10, 2005 7:16 pm
..kurde ludzie a czy wogole mieliscie creativa na uszach..pidolicie glupoty ze slaby..mi tam jak wezme na maxa to bebenki siadaja...chyba ze Wy macie sluch zjebany ;p i do was to jak mowic to z krzykiem..jest spoko i taki creative z 256 mb..mozna juz za 280 zl kupiv;p hah! wiem gdzie:P
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum