Jedyny sposob zebym nie przesiedziala calych wakacji przy q2 to wyjachanie na jakas totalna wioche gdzie nie ma kompow... (a kompy znalezc mozna w bardzo roznych miejscach np. posrod biegajacych z makaronem na czole hindusach w Indonezjii... fajnie bylo grac w q2 i ogladac swiete krowy pomiedzy ktorymi biegaja bose dzieci - wakacje 200? - nie pamietam nie kce mi sie myslec) a wiec w tym roq pierwszy miesiac sobie odpoczne od zgielq miasta... u dziadka na wsi ;P Kiedy juz kompletnie znudzone z tamtad wrooce miesiac poszaleje sobie we wrocq... noc przed kompem/noc szwedajac sie... pozniej planuje wyjazd do anglii... pocwiczyc jezyk... Jak wypali... a pozniej pewnie gdzies z rodzinka... bleh... Egipt maybe... pozwiedzac... --- uadny post... postaralam sie
_________________ "Wants to be a hunter again
wants to see the world alone again
to take a chance on life again
so let me go"
gratuluje jest to 2 badz 3 post na temat. Nie ma to tamto wakacje bedziesz miala udane jak mysle niech ci sie spelnia zycze ci tego ....a ja ze spiderem i innymi chlopakami z osiedla jade do krasnobrodu na poczatku potem wroce do domu u bede gral na kompie gdzies pod koniec pojade na oboz z klubem "kks sygnal lublin" (piłka nożna).....to tyle moze nie za ciekawe , ale mysle , ze bedzie fajnie
Wysłany: Sob Cze 11, 2005 5:52 am
...a ja tam cale wakacje bede pracowal....imprezowal..w weekendy jezdzil nad jeziora...pod koniec lipca wezme urlopa i jade z ekipa nad morze:] a i w sierpniu mam 2 wesela ....rewelka hah!! pi$
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Wysłany: Wto Cze 14, 2005 8:16 pm
..wilQ..Ty to czasem nie Qnik :>:>:>:>:>:>:>:>...jak Cie dorwe to Cie zjem
Wysłany: Pią Lip 01, 2005 4:35 pm
...srutu tutu majty z drutu
tak z ciekawosci sie pytam, moze ktos na windsurfingu smiga ?
i moglby polecic dobry camping na helu ?
(licza sie: tanie dechy, tanie zarcie, tanie miejscowki, browar itd)
_________________ ^
Z-Factor
_____________________________________________________________________________________
"sztuka jest jak gowno, tego sie nie rozumie to sie czuje"
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum