Wysłany: Sob Cze 11, 2005 7:00 pm Sprzatanie na topliscie
Chcialem sie tylko pochwalic ze zmienilem nieco wyglad, funkcjonalnosc oraz posprzatalem linki na http://quake2.najlepsze.net . Z 163 bylych linkow usunalem wszystkie nieaktywne, nieaktualne, nie dzialajace (jesli komus akurat teraz padla stronka - ma pecha :> ) oraz nie zwiazane z tematem quaka, q2 itp (zdarzyl sie jakis serwis CS/WoW ).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
to niech cię nie skręca, dobre że tam są, szkoda tylko że są wpisy po 2000 zrobione przez lamy ;/ Ale tak to fajnie ze patrzę na wpisa i przypominam sobie nicka kolesia ktory skonczyl grac z 3 lata temua jego wpis jest...
a tak serio...ja niestety nie jestem w temacie-wiec tak czystej ciekawosci spytam kogos madrzejszego; jak to mozliwe ze takie wpisy typu 2000 sa na serwach ? (siakas przerobka w plikach czy jak?)
Wysłany: Sro Cze 15, 2005 7:14 pm
mset timelimit 60
_________________ Is it cuz they like my gangsta walk?
Is it cuz they like my gangsta talk?
Is it cuz they like my handsome face?
Is it cuz they like my gangsta ways?
Whatever it is, they love it
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum