Capture The Flag (ctf.pl)  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
HELP - czyli rozwiazywanie wszelkich problemów. ;)
Autor Wiadomość
gacu$
Wisienka

Wysłany: Sob Cze 18, 2005 8:36 pm   

w tym problem że brakuje mi textur grappla techów i bodajże pare innych z podstawowych map wiec nie chce mi sie szukać kogoś kto mi porzyczy q2 zeby pare tych rzeczy miec :/, kiler nie powiedziałeś mi nic nowego wiec moze znajdzie sie ktos kto poda adres do sciągniecia moda ctf ( wasz ukochany tekst "use google" nie poskutkował a przynajmniej na tyle ile miałem ochoty szukac bo znajdywałem same opisy modu q2ctf a nie pliki z modem do ściągniecia :] )
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Prezes_Kiler
Jabłuszko

Wysłany: Sob Cze 18, 2005 9:35 pm   

jezeli jestes z bialego i pewnie masz iozmow co w q2 graja i ci sie nie chce przegrac cd /pozyczyc to nie trooj dupy.

zazwyczaj ctf jestz patchem 3.20
i masz go tu: http://kubus.rulez.pl/fil...86-full-ctf.exe

prosisz o pomoc nie wysilając się wogóle ;s

Kazwa 
Malinka
egeszegedre!

Wysłany: Sob Cze 18, 2005 10:20 pm   

Ale nie widzisz tych usprawiedliwiajacych "%" ? :P

ziomek
[Usunięty]

Wysłany: Sob Cze 18, 2005 11:01 pm   

sciagnij se paka :D

tu masz takiego fajnego www.grzdyl.neostrada.pl/pak9.zip

Matrix^^
Jabłuszko

Wysłany: Nie Cze 19, 2005 11:59 am   

czy mi sie zdaje albo ziomek ujawnil paka grzdyla :?: :wink:

SiDq
Jabłuszko

Wysłany: Nie Cze 19, 2005 1:15 pm   

Przecież to straszne. Ziomek jak mogłeś...

gacu$
Wisienka

Wysłany: Nie Cze 19, 2005 9:26 pm   

dziekuje drogie bravo obeszło by sie bez paka grzdyla wystarczyło by tylko zainstalować v3.20 ;] btw troche sie naszukałem zanim znalazłem gdzie w tym grzdylowskim paku usunąć trajektorie lotu rakiet

Prezes_Kiler
Jabłuszko

Wysłany: Pon Cze 20, 2005 4:29 pm   

o lol :D D::D:D::D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:
słabo ; ]

Vea
Śliweczka

Wysłany: Czw Cze 23, 2005 12:58 pm   

Mam pytanie... do myszli MX518 najlepsza podkladka... jaka? Steelpad...? jesli tak to jaki? albo Icemat...?
so let me go"

Adolf 
Robaczek

Wysłany: Czw Cze 23, 2005 5:45 pm   

Najlepsza jest taka, ktora ci najbardziej pasuje. Icemat to szklo, wiec sie troche dziwnie na tym gra i raczej jest do podkladka do szybkiej gry, chociaz to akurat moje zdanie. Steelpad to aluminium i bez dodatkowych slizgaczow ani rusz, bo ci uszy od pisku odleca, inna sprawa ze mi steelpady wogole nie pasuja, gralem raz i juz nie chce. Generalnie to sa dobre podkladki, ale imho sa lepsze. Ja uzywam Func Surface 1030 od prawie 2 lat i nie wyobrazam sobie lepszej podkladki, to taka dziwna szmata z 2 powierzchniami ( szorstka i gladka ) + duza powierzchni, poprostu ideal :)
Jest jeszcze EverGlide Func Killer, to wlasciwie to samo co func surface, ale z innej firmy i z innego materialu, ale czytalem opinie ze gra sie na tym tak samo jak na func surface. Zreszta sama nazwa wskazuje, ze te 2 podkladki maja ze soba duzo wspolnego :)

http://h4g.pl/
W tym linku jest sklep z roznymi bajerami, tam praktycznie sa wszystkie podkladki dostepne na rynku. Poczytaj opinie, opisy i wybierz co ci poprostu pasuje, innej rady nie ma. Nie ma uniwersalnych podkladek, kazdy gra na tym co lubi.

Vea
Śliweczka

Wysłany: Czw Cze 23, 2005 9:20 pm   

Steelpady sa chyba metalowe i plastikowe... (?!)

thx za info :)

P.S
Cytat:
raczej jest do podkladka do szybkiej gry,

czyli w sam raz... chyba ze chciales napisac cos innego...
so let me go"

Adolf 
Robaczek

Wysłany: Czw Cze 23, 2005 9:38 pm   

Faktycznie, pare nowych steelpadow jest z plastiku, co nie zmienia faktu, ze z przeznaczenia ten pad mial byc z aluminium :)
Co do szybkosci gry, mialem raczej na mysli to, ze myszka sie dosyc mocno slizga po icemacie ( chyba ze ktos sobie kupi dobre slizgacze ;) ) i nie za latwo sie celuje na tym padzie, chociaz wszystko to kwestia przyzwyczajenia. W szybkich grac glownie liczy sie refleks i icemat imho do tego sie nadaje idealnie, no ale q2 to nie jest szybka gra, wiecej tu kamperstwa niz akcji przeciez.

Vea
Śliweczka

Wysłany: Pią Cze 24, 2005 5:42 pm   

Wrrr... mam ta zryta myszke mx518... i wszytko bylo ok dopoooki nie zaczylo wszystko byc nie ok ;) Mialam pozostawiona szybkosc myszki ze wczesniejszej... i wszytko gralo w windowsie chodzila wolno i w q2 w sam raz... adekwatnie do sensitivity... i w pewnym momencie... (pewnie cos kliknelam bo zdolna jestem a jest na niej duzo do klikania) myszka zaczela w windowsie zapiepshac jak na sensitivity 15 a w q2 chodzi bardzo wolno... zaczelam sie bawic zmienianiem szybkosci... i kiedy ustawiam ze pasuje mi w win to w q2 nie pasuje... bawie sie tym sooowaczkiem... i jest dziwna skala... jeden wyzej zapiepsha i tu i tu a jeden nizej jest ok w win a w q2 juz za wolno... co zepsoolam...?! :P czy w ogole ktos mnie zrozumial? ehhh a dzialalo dobrze...

/edit.
Juz wszystko pasuje... ale znof sie samo zmienilo... tak na przyszlosc co moglo byc tego powodem?

/edit. 2
Wzielam icemata od brata ;) mycha frooooowa po tym... narazie nie moge sie przyzwyczaic... bo gralam zawsze na miekkiej materialowej... i myszce za 5 zl... ;) a ze podkaldke mialam mala to jescze podnosze myszke... i stuka to strrasznie... ale slochafki na uszach nie slychac... ogolem calkiem fajne polaczenie... mimo wszytko sprooboje tej co ty Adolf polecasz... bo kumpel ma... pozycze pogram... i powiem jak...
thx

P.S- ale mimo wszystko wiecie co moglam kliknac ze takie dzifne rzeczy sie dzialy z szybkoscia mychy? ;)
so let me go"

Kumanus
Orc

Wysłany: Pią Cze 24, 2005 10:01 pm   

wydaje mi sie ze to wina guzika "power" na obudowie komputera :) :P <joke>

Matrix^^
Jabłuszko

Wysłany: Pią Cze 24, 2005 10:13 pm   

Mam mały problem:D...ej mam kaze k++ ale nie moze sie polaczyc co trzeba zrobic?? bo automatycznie sie nie polacza :cry:

Odpowiedz do tematu