Vitez juz lepiej bylo za 2k kupic sobie laptopa, nie dosc ze funkcjonalnie spelnia Twoje wymagania to ma ich o wiele wiecej.. badz co badz to normalny komputer.. i lepszy wyswietlacz.. jedyny minus to wielkosc, tzn jest wiekszy od tej zabaweczki epsona. Ale do pociagu sie zmiesci
Wierz mi ze to nie byl nieprzemyslany zakup zabawki zamiast laptopa .
Laptop jest wiekszy, ciezszy, bardziej pradozerny, wolniejszy w odpalaniu i mniej wygodny w obsludze.
Ja toto nie zamierzam w pociagu uzywac tylko, ale ma mi sie miescic do kieszeni (sluchanie muzyki w drodze do pracy), plecaczka/torby foto i byc szybki we wlaczaniu i obsludze - zapelniam karte, wrzucam w czytnik, naciskam dwa klawisze, druga reka w tym samym czasie wkladajac druga karte do aparatu i gotowe - ta 'zabawke' wrzucam jak leci z powrotem do torby niech sobie kopiuje... w terenie, w czasie focenia nie mialbym czasu na zabawe laptopem by zrzucac fotki jak najszybciej z karty (np na Goraszce ledwo sie wyrabialem ze zrzucaniem zdjec na to ustrojstwo, laptop bylby jeszcze wolniejszy w obsludze ).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
dobra Vitez. Nie musisz sie przedemna tlumaczyc. Kupiles i niech ci dobrze sluzy.
Najpierw piszesz "lepiej bylo kupic laptopa", teraz piszesz "nie musisz sie tlumaczyc" - zdecyduj sie. Pokazalem ci ze wg mnie nie bylo lepiej kupic laptopa a nie jakies tlumaczenie sie :p .
Ciekawe czy uzytkownikom palmow tez radzisz "lepiej bylo kupic laptopa" ?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Vitez to byl taki specjalny post zeby skonczyc, bo dyskusja z Toba nie ma sensu. Myslalem ze skonczysz a ty dalej jazda
Mysle ze skoro wybrales cos takiego to rzeczywiscie dla Ciebie lepsza zabawka. Podejrzane wydaje sie tylko to ze sie tak usprawiedliwiasz... tak jak bys jednak myslal ze powinienes kupic laptopa ale to tylko moje subiektywne odczucie.
Vitez to byl taki specjalny post zeby skonczyc, bo dyskusja z Toba nie ma sensu. Myslalem ze skonczysz a ty dalej jazda
Skoncze dopiero gdy moje bedzie na wierzchu
Cytat:
Podejrzane wydaje sie tylko to ze sie tak usprawiedliwiasz...
Mylisz usprawiedliwianie sie z uzasadnieniem. Zarzuciles mi ze powinienem cos zrobic czego nie chcialem zrobic, to ci uzasadnilem dlaczego zrobilem to co chcialem zrobic a nie to co ty bys chcial bym zrobil lub to co ty bys zrobil.
Albo inaczej - probuje przy okazji ciebie przekonac ze gdybys potrzebowal czegos do podobnych zastosowan jak je wyzej opisalem to nie mecz sie z laptopem tylko kup cos tak malego jak ten Epson
ja wlasnie sobie kupilem muvo 512 tx fm - nie narzekam, jest OK ;]
dalem za niego 415 zl w proline (maja sklep interenetowy, hurtownie we wrocku i kilka placowek w calym kraju w tym u mnie w lubinie) w pozostalych sklepach kosztowal prawie 480-499, najtaniej w inecie widzialem za 395 - wiec cena niezla.
Jesli nie kupilas Kazwa jeszcze nic to sprawdz u nich sa dosc tani.
http://www.proline.pl/
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum