hm..moze i masz racje-moze i nic nie da ale kto wie.. mysle ze "whinowanie" to pewnie nie najlepszy sposob ale jest lepsze od nierobienia niczego. No ale to kwestia gustu
powiedzailem ze jezlei mi wytlumaczysz to Cie przeprosze-wiec cofam to co powiedzailem...
Wysłany: Czw Lip 07, 2005 7:10 pm
Jak czytam te wasze texty, to szkoda czasu nawet czytac te pierdoły. I lizusostwo Yokaja poprostu dobija (człowieku masz ty jakies swoje zdanie?) i nie przepraszaj mnie za to...
lizusostwo?..zatkalo mnie..lol-wiec zapytam..powiedz mi w jakim niby celu mialbym sie podlizywac?..bo ja jakos nic sobie nie moge wymyslic-i nawet nie zamierzam bo szkoda czasu-nic mi do glowy nie przyjdzie...myslsiz ze nie mam komu sie podlizywac tylko pyzowi?-uwierz ze mam o wiele wiecej na glowie problemow i zajec niz tracenie czasu na podlizywanie sie...tymbardziej "wirtualnemu" znajomemu z forum ktorego nawet na oczy nie widzialem...chyba masz zly humor Nuc ;p ..
fakt ze to dziwnie wyszlo-ale powiedzialem to co powiedzauilem i chcialem byc konsekwentny-wiec napsialem nastepnie to co napisalem...a jezeli uwazasz ze lagodzenie napietej sutuacji to lizusostwo to Twoj problem
Przeciez w Katyniu zginela prawie cala inteligencja lekarze, prawnicy itd. I teraz widzimy tego skutki, zachowania w sejmie na ulicy
<--- Blade
to tez chcialam napisac ale jak zobaczylam linka nie mialam czasu... widze ze juz nie musze... i w sumie nie kce mi sie pisac po raz 50... bo udzielalam sie na kilkq forach zwiazanych z 2 wojna swiatowa i relacjami z niemcami i rosja... nie mam ochoty sie wqrwiac po raz kolejny
Ale za nawieksza porazke i idiotyzm uwazam ostatnia rocznice... (rosja i niemcy) ani jeden z tych krai nie wspomnial o polakach... Rosja podala nieprawidlowa date rozpoczecia wojny... ;] a niemcy podziekowaly wszystkim nawet niemieckim ruchom antyfaszystowskim... ale polakom nie... ;] ogolem nice... i nic z tym zrobic sie nie da... walka z wiatrakami... ;]
P.S - a enigme rozszyfrowala Anglia... tak apropo...
_________________ "Wants to be a hunter again
wants to see the world alone again
to take a chance on life again
so let me go"
To ze nie bylo nas na uroczystosciach to oczywiscie wymysl Putina i jego kolegi z niemiec. Co nie zmienia faktu ze brak nam polityka ktory tupnal by nozka kiedy trzeba to zrobic ..Kwasniewski dobrze zrobil na Ukrainie-i chwala mu za to..ale nie wiem dlaczego teraz nie robi nic..ani on ani MSZ..obaj czyli on i pan Rotfeld duza mowia , malo robia...a powinno sie postawic sprawe jasno ale i patrzac w przyszlosc zeby calkiem nie popsuc stosunkow- to i to nas wkur*** , tego i tego nie mozemy tolerowac..-moze wkoncu by zrozumieli co sie do nich mowi w sposob cywilizowany
Cytat:
P.S - a enigme rozszyfrowala Anglia... tak apropo...
Polecam "Karol - człowiek, ktory zostal papiezem" cholernie wzruszajacy i... wnerwiajacy film... pewnie sie nie poplaczecie jak ja... (do meskiej czesci forum ;] ) ale naprawde warto obejrzec...
_________________ "Wants to be a hunter again
wants to see the world alone again
to take a chance on life again
so let me go"
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum