Non stop przypieprzyly sie do mnie pajace z adminem typu vitez i mnie banuja za to ze niby jestem fejkiem. Odwalcie sie odemnie i dajcie mi normalnie grac a kreski to moj nick i nie zmienie go bo tak sie komus podoba. Pajace maja zabawe przed kompem ze mnie kickuja i daja bany...
_________________ You can't stop me. It's just impossible!!!
dobra, to juz kurwa mac przestalo mnie bawic!
powiem, krotko. jesli jeszcze raz drogi Vitezie mnie zbanujesz (doslownie za nic), to modl sie abysmy sie nigdy nie spotkali!!! bo wtedy nie recze za siebie! a nie ma chuja, jesli bedzie jakas okazja (zlot), to sie wtedy zjawie. aby osobiscie sie z toba przywitac! qrwa, caly czas jak gram sobie spokojnie, to po jakims czasie dostaje kopa i bana. a dlaczego uwazam, ze tym kims jest Vitez?? poste ... tylko z nim mialem zgrzyt! poza tym, tylko on majac admina jest w stanie w ten sposob zaspokajac swoje jakies tam potrzeby! wczesniej nie reagowalem na tego tylu prowokacje, ignorowalem to. ale qrwa przestalo mnie to juz bawic!
tak SiDq, dostaje kopa i bana na minimum 1 dzien, za te niby fov'y!!! tak to sobie tlumacz
powiem tyle, ze po prostu chuj czlowieka strzela, jak sobie chce spokojnie pograc. a ktos taki pokroju Viteza robi sobie tego tylu zabawe! czyn godny pozalowania!!! nie wiem czego on oczekuje ode mnie. moze, ze go przeprosze za wczesniejsze moje posty? nie wiem! ale powiem jedno. to nie ja zaczalem ta cala potyczke, to nie mi sie nudzilo i nie kickowlem bez powodu! udowodnilem, iz zupelnie bezpodstawnie zostalem wywalony z servera, to teraz wspanialy "pan i wladca" chce sie odgryzac w taki wlasnie sposob. twierdzac, ze wczesniejsze dowody sa zupelnie bezpodstawne. ten czlowiek jest glupszy niz myslalem. ma chyba mozg wilkosci mrowki! nie pierwszy raz mi to sie stalo (ten kick i ban), rowniez na zagraniczych serverach! wiec kazdy glupi bedzie wiedzial, kto za tym stoi! wczesniej ignorowalem tego tylu zachowanie, bo przeciez z glupim nie pogadasz! ale qrwa wczoraj nie wytrzymalem po prostu! bo za chuja sobie pograc nie moge!!!
znajac swiat, to teraz nawet sie nie wypowie. a jesli juz, to bedzie sie wypieral, ze to nie on, bo on gra w q2 raz na miesiac (albo rok). ehhh, co za czlowiek!
Czolg, Twoj nick wyglada na fejk stad takie dzialanie Admina, a po 2gie Tank juz byl jak ktos tam wspomnial.
Ps. Shrek zmien xwe i graj pod nia... chyba ze jest inny Admin na serwie...
fajny pomysl luz, tylko wiesz ...
tego bota Gladiatora to ja wgralem sobie zaraz po jego stworzeniu (kiedy to byl hit, no i byl duzo lepszy od Eraserbota (czy jak to sie tam pisze)), no i wtedy mnie cieszyla ta zabawa, ze mam z kim grac z kims dobrym! czyli to bylo dobre 7 lat temu! ale po ilus tam grach, przestalo mnie to bawic. po prostu bylem duzo lepszy. a obecnie gram lepiej niz kiedys. wiec dzieki luz za super rade, ale nie skorzystam! ale tobie, kto wie? moze sie przyda
co do Viteza ...
to chce po prostu aby sie ode mnie odpierdzielil. gram for fun. no ale po takich sytuacjach, jest zupelnie odwrotnie!
aha, cos kiedys Vitezie mowiles o wojnie. powiem tak, skoncz lepiej te dzialania ktore juz zaczales (czyli o kickowaniu i banowaniu mojej osoby). poniewaz zapewniam Ciebie, ze z gowniarzem nie masz do czynienia. no i moze kiedys przyjsc taki dzien, gdzie moze zrobic sie bardzo goraco dla Ciebie. no i nie traktuj tego jako ostrzezenia. to po poprostu taka dobra rada, do przemyslenia.
a ja Wam powiem tak -- jesteście jak masa pierdolonych ślepych owieczek która gówno wie a za wszystko obwinia Viteza.. jaki z tego morał? jesteście ścierwem które i ja zaczne banować w imie zasad, za to, że nie potrafią się dowiedzieć kto ich banuje a obwiniają niewinnego -- chuj mnie strzela jak czytam te żałosne wypowiedzi -- oficjalnie wypowiadam wojne wszystkim fejkom, będe regularnie wpadał (pod nickiem Vitez-o podobnym) banować wszystkie fejki na servie, żeby Was jebane trolle nakarmić a potem gnębić za to, że jesteście tacy tępi i ślepi..
a osoby które niesłusznie obwiniają Viteza również będą miały trochę kłopotów ze spokojną grą :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum