Wysłany: Sob Lip 16, 2005 9:09 am Tępione zachowania
Postanowiłem napisać temat o zachowaniu niektórych graczy.
W ctfie jak wiemy mamy 2 drużyny z 2 kolorami [najczęsciej red i blue.]
Sa osoby które używają białych skinów.
Uprzedzam:
Informuję taką osobę aby zmieniła skina na kolor drużyny, w przeciwnym razie kick.
Jeżeli nie posłucha i dostanie kicka i dalej będzie grać białym skinem to levelban.
Campowanie na respawnach.
Wiadomo że jak jakiś gracz stoi na respie to niegra i każdy szanujący się gracz do niego nie strzela [ja się takich playerów staram forcować na speca]
Natomiast zdarzyło się niejednokrotnie że koleś sobie stał na respie a ja biegłem z flagą i nie strzelałem bo widziałem że nie gra a on to wykorzystał i strzelał od tyłu/boku. Jest to bardzo lamerskie zachowanie i też jest tępione przeze mnie tak jak używanie białego skina.
Sa osoby które używają białych skinów.
Uprzedzam:
Informuję taką osobę aby zmieniła skina na kolor drużyny, w przeciwnym razie kick.
Jeżeli nie posłucha i dostanie kicka i dalej będzie grać białym skinem to levelban.
Na tych skinach graja tylko nasi czarni/biali koledzy zza oceanu i Kaziu
Cytat:
Wiadomo że jak jakiś gracz stoi na respie to niegra i każdy szanujący się gracz do niego nie strzela [ja się takich playerów staram forcować na speca]
Jezeli jest w teamie to znaczy ze gra, a czy stoi czy biega to nie ma to zadnego znaczenia. Dlatego ja do takich strzelam , bo na tym q2 polega.
Cytat:
Natomiast zdarzyło się niejednokrotnie że koleś sobie stał na respie a ja biegłem z flagą i nie strzelałem bo widziałem że nie gra a on to wykorzystał i strzelał od tyłu/boku. Jest to bardzo lamerskie zachowanie i też jest tępione przeze mnie tak jak używanie białego skina.
Taki styl grania to tez sposob i raczej nie wypada narzucac innym graczom jakiegos tam innego stylu grania. Jedynym chyba dobrym przykladem kickowania/banowania za styl gry jest bieganie z flaga i nie odkladanie jej na miejscu.
Wiec ja bede kickal jak nie pomoze banowal osoby ktore za styl gry beda banowaly =], bo to jest jawne utrudnianie gry.
Jezeli jest w teamie to znaczy ze gra, a czy stoi czy biega to nie ma to zadnego znaczenia.
- gra 6/6 w red dwóch stoi, jest defakto 6/4 a jeszcze do druzyny przeciwnej dochodzi jeden i jest niby 7/6 a tak naprawdę 7/4 - nie ma różnicy? jawny rape. Bo ludzie jak idą do sklepu, wc czy gdziekolwiek to nie wychodzą na speca tylko zostają teamie? ;p
Cytat:
Natomiast zdarzyło się niejednokrotnie że koleś sobie stał na respie a ja biegłem z flagą i nie strzelałem bo widziałem że nie gra a on to wykorzystał i strzelał od tyłu/boku.
Taki styl grania to tez sposob i raczej nie wypada narzucac innym graczom jakiegos tam innego stylu grania.
- nie narzucam niestrzelania do stojących
Ale stanie na respie jest lamerskie ?
Wiec ja bede kickal jak nie pomoze banowal osoby ktore za styl gry beda banowaly =]
- będzie battle ide pisać binda
- gra 6/6 w red dwóch stoi, jest defakto 6/4 a jeszcze do druzyny przeciwnej dochodzi jeden i jest niby 7/6 a tak naprawdę 7/4 - nie ma różnicy? jawny rape. Bo ludzie jak idą do sklepu, wc czy gdziekolwiek to nie wychodzą na speca tylko zostają teamie? ;p
Pisalem tylko i wylacznie o strzelaniu do stojacego, nie rozmawiamy tu o nierownych teamach. Ale jak juz poruszyles temat teamow to chyba rzecza normalna jest force osoby której nie ma a siedzi w teamie,
Cytat:
Ale stanie na respie jest lamerskie ?
Moze i jest lamerski, wlasnie dlatego taka osobe nazywa sie lama bo ma taki styl grania , ale nie mozna za takie cos boot'owac/ban'owac
btw. To bardzo latwo poznac czy kogos nie ma czy ktos poprostu kampi na respawnie, wkoncu widzisz czy trzyma jakas bron.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum